Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

κ. Μαρία Πρωτοπαππά συμφωνείτε με τα γραφόμενα του Κοντού; Οφείλουμε να σας απαντήσουμε

- Advertisement -

Γνωστό τοις πάσι είναι ότι ο Γιώργος Κοντός με συγκεκριμένα υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια και αναρτήσεις στη σελίδα του στο facebook αλλά και σε άλλες σελίδες και τοπικό blog, πριν καν ξεκινήσει επισήμως η προεκλογική περίοδος άρχισε να υβρίζει, να κάνει σεξιστικούς σχολιασμούς και συκοφαντικές αναρτήσεις για τη συνεργάτιδα του loutrakiblog.gr η οποία για να μάθει η παράταξη της κ. Πρωτοπαππά δεν είναι ούτε κάτοχος, ούτε ιδιοκτήρια του site. Είναι συνεργάτιδα και λειτουργεί πάντα με τιςεπιταγές του site.

Eπειδή προεκλογικά η κ. Πρωτοπαππά και η παράταξή της εξέδωσε βαρύγδουπες ανακοινώσεις για έμμισθα site, για τους “Ηρακλείς του Γκιώνη” , για πληρωμένα παπαγαλάκια και άλλα διάφορα, τα οποία μέχρι πρότινος δημοσιεύουν στο facebook υποστηρικτές της, χθες είπε στο δημοτικό συμβούλιο τα εξής

Mαρία Πρωτοπαππά: Τα γραφόμενα του Κοντού λένε αυτά που μας εκφράζουν

 Οφείλουμε λοιπόν να απαντήσουμε

Το μεσημέρι το δημοτικό καθεστώς του κ. Γκιώνη έδειξε που πραγματικά θέλει να οδηγήσει το δήμο αυτή την τετραετία. Ο στενός συνεργάτης μου και δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Κοντός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για σχόλια που είχε κάνει στο facebook.

Κανενός καθεστώς δεν ήμασταν 11 χρόνια τώρα. Να αποδείξετε ότι είμαστε συνεργάτες του κ. Γκιώνη και με ποιον τρόπο συνεργαζόμαστε. Στηρίξαμε τη δημοτική αρχή στις εκλογές, δεν είναι κρυφό αυτό, γιατί έχουμε δικαίωμα ως πολίτες πρωτίστως να εκφέρουμε άποψη.Δευτερον στηρίξαμε όλες τις παρατάξεις που επέδειξαν πολιτικό πολιτισμό και επικαλούμαστε τη μαρτυρία τους.

Εσείς (η παράταξή σας, συγκεκριμένα άτομα της παράταξης όπως ο Γ.Κοντός) δεν επιδείξατε ούτε πολιτισμό, ούτε ήθος. Αυτό πληρώσατε στις εκλογές. Το μίσος και τη διχόνοια που σπείρατε και που σπέρνετε μέχρι σήμερα.

Η αρθρογραφία της Χαράς, όπως και εμου του ιδίου είχε καθαρά πολιτικό στίγμα και χαρακτήρα. Πολιτικά ήταν τα σχόλια και ΠΟΤΕ προσωπικά για σας ή οποιονδήποτε άλλο.

Σας προκαλώ να φέρετε στο φως έστω και ένα άρθρο που σας επιτεθήκαμε προσωπικά

 

Πρόκειται για μια ξεκάθαρη προσπάθεια να φιμωθεί η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Το αντίθετο θα λέγαμε. Εγινε και συνεχίζει να γίνεται προσπάθεια φίμωσης της συνεργάτιδός μου με απρεπείς σχολιασμούς του Γιώργου Κοντού που ξεπερνούν τα όρια της αισχρότητας. Δυσφήμιση κατ΄εξακοκούθηση προκειμένου να την αποτρέψει να αρθρογραφεί και να προσέρχετα στα δημοτικά συμβούλια.

Γιαυτό έκανε τις αναρτήσεις του λίγες μέρες πριν το δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει το ποτήρι και να καταθέσει εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα τα οποία κέρδισε προσωρινά, αλλά ο δημοτικός σας σύμβουλος είναι υπεράνω του Νόμου και δε συμμορφώνεται ώστε να διαγράψει τις αναρτήσεις του και τα σχ’ολιά του. Κατέθεσε μήνυση εναντίον του επειδή δεν υπάκουσε στη δικαστική απόφαση ως ώφειλε ο Κοντός.

Μάλλον ο Κοντός προσπαθεί να φιμώσει τη συνεργάτιδά μου και όχι εμείς την παράταξή σας. Αλλωστε εσεις επιλέξατε να μην μας στέλνετε τα Δελτία Τύπου σας προεκλογικά.

Η εγκαλούσα τον κ. Κοντό είναι γνωστό ότι είναι συνεργάτης του κ. Δημάρχου και από την οποία προεκλογικά ολόκληρη η παράταξη δέχθηκε έναν ανήθικο και αδυσώπητο πόλεμο, πόλεμο που ξέφυγε απο κάθε δεοντολογία και ηθική. Πόλεμο που ήταν προσωπικός και για μένα και για όλη την παράταξη.

Από πότε είναι συνεργάτιδα του Δημάρχου και με ποιο τρόπο. Συνεργαστήκαμε με όλους προεκλογικά-καιμάλιστα με άψογο τρόπο. Επικαλούμαι τη μαρτυρία τους, να μιλήσουν δημόσια

 

Σύντομα θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης όσοι θεώρησαν την ευγένεια και τον πολιτισμό αδυναμία μας.

Εδώ είμαστε κ. Πρωτοπαππά, ούτε φοβόμαστε ούτε και θα μας φιμώσετε. Θα αποδείξουμε ενώπιον της έδρας κάποιου Δικαστηρίου τα όσα ισχυρίζεστε εσείς και όσα ισχυριζόμαστε εμείς. Για να τελειώνουμε πια με τα παιχνίδια και τις ύβρεις περί χρηματισμού μας κλπ

“δεν έχω να σχολιάσω τίποτα, τα γραφόμενα λένε αυτά που μας εκφράζουν και μας λυπούν διότι απ΄ότι φαίνεται τελικά η προεκλογική περίοδος δεν τελείωσε.Το Δήμαρχο τον έβγαλαν κάποιοι, οφείλουν να σεβαστούν το αποτέλεσμα και να αποδεχθούν όλες τις παρατάξεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Χαιρόμαστε βεβαίως που θεωρείτε ότι χάσατε τις εκλογές από μας, αλλά τις χάσατε από τον κόσμο !Ο κόσμος επέλεξε άλλους να διοικήσουν, όχι εμείς ! Και αυτό δεν το σέβονται κάοποιοι απο την παράταξή σας. Ο κοσμος και πάλι σας κρινει

 

Εσείς η ίδια, ο Παναγιώτης Πέτρου, ο Σωτήρης Νικολάου, ο Σακελλαρίου Ευθύμιος και ο Θανάσης Γεωργίου συμφωνείτε με τα κάτωθι και θα μας μηνύσετε 

 

Αυτη είναι η απόφαση του κ.Πρωτοδίκη Κορίνθου

Με απόφασή του δέχεται την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η συνεργάτιδά μου

Διατάσσει και υποχρεώνει τον Γιώργο Κοντό να διαγράψει από το προφίλ του στο facebook κάθε συκοφαντική-εξυβριστική ανάρτηση για την προσωπικότητά της, καθώς και κάθε σχόλιο.

Απαγορεύει οποιαδήποτε ανάρτηση ή σχόλιο στο μέλλον και τον υποχρεώνει να απέχει από κάθε συκοφαντική-υβριστική αναφορά στο πρόσωπό της

 

 

Φαίνεται οτι ο κ. Κοντός, ο σύμβουλός σας είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ και σεις τον στηρίζετε !!!!  Ετσι θα διοικούσατε το δήμο, χωρις να σεβεστε τις δικαστικές αποφάσεις;;

Παρ΄όλα αυτά δεν συμμορφώθηκε με την ανωτέρω απόφαση και χθες στο δημοτικό συμβούλιο επανέλαβε τα ίδια!

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε τις δυο τελευταίες αναρτήσεις του συμβούλου της παράταξή σας που αναφέρεται στη συνεργάτιδά μου και την αποκαλεί π………. Μιλάει για κ……!!!!  Λίγο ντροπή !  Εσείς όμως συμφωνείτε με τα γραφόμενά του. Το είπατε δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο.

Απώτερος σκοπός του να τη φιμώσει, να την εκφοβίσει εν όψει δημοτικού συμβουλίου. Βρήκε τοίχο όμως !

 

Στις 18 Σεπτεμβρίου προέβη σε ανάρτηση και σχολιασμό  (20.45) με τα οποία συμφωνείτε, ανατρέξτε λοιπόν να τα δείτε !

 

 

 

Στις 19 Σεπτεμβρίου έγραψετο εξής (με το οποίο συμφωνείτε), ανατρέξτε να το δείτε

 

 

Οπως καταλαβαίνετε αυτά εχουν ξεπεράσει κάθε όριο και θα μιλήσει πλέον η Δικαιοσύνη

Κάτοχος και ιδιοκτήτης του Loutrakiblog.gr είμαι ΕΓΩ ! Με δική μου ευθύνη γίνονται όλα. ΕΓΩ είμαι ΥΠΟΛΟΓΟΣ έναντι του ΝΟΜΟΥ.

Βρήκατε εύκολο θύμα τη συνεργάτιδά μου, μόνο εύκολο δεν ήταν όμως!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ !!

 

Οφείλετε αν δεν συμφωνείτε με αυτά να ανακαλέσετε τη χθεσινή σας δήλωση

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΙΛΙΑΝΔΡΑΣ

 

 

 

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιχαλάκη μου, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε, ούτε εσύ ούτε η Χαρά ούτε κανείς άλλος συνεργάτης-συνεργάτιδα της ιστιοσελίδας σας/μας (προσθέτω και το “μας” γιατί εσείς μας κερδίσατε, μας κάνατε να σας αγαπήσουμε και έτσι να σας συμπεριλάβουμε στην καθημερινότητά μας). Το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είναι τίποτε άλλον πλην αποπείρας τρομοκρατίας: “προσέχετε από εδώ και πέρα τι θα γράφετε για εμάς διότι θα σας μηνύουμε και θα ζείτε με το άγχος και την αγωνία των δικαστικών διαμαχών και αποτελεσμάτων. Ίσα-ίσα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να περάσετε στην αντεπίθεση, διότι όταν αθωωθείτε (σκοπίμως δεν λέω “αν”, αλλά “όταν”), τους πατάτε μια γλυκιά αγωγούλα για προσβολή-συκοφαντική δυσφήμιση και για ηθική φθορά και τότε θα κάνουν το σκατ@ παξιμάδι, που λέει ο λαός, για να μαζέψουν τα χρήματα της αποζημειώσεως που θα επιδικάσει το δικαστήριο. Και ασφαλώς τότε να δούμε αν θα ξανατολμήσει να υψώσει ανάστημα ο κύριος Κοντός.

  2. Mπααααα, σιγα μην ανακαλεσει. Πως ειναι δυνατον να ανακαλεσει για πραγματα που διαβασε και δεν κατανοησε; Χοντροπετση γυναικα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog