Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Aυτός ο δήμος δεν έχει σωτηρία…..

- Advertisement -

Τι και αν ο νέος εκλογικός νόμος επιβάλλει συνεργασίες. Τι και αν η πόλη όπως διατείνεται η αντιπολίτευση βουλιάζει. Τι και αν οι δημότες απαξιώνουν τα δημοτικά συμβούλια και τους δημοτικούς συμβούλους. Τι και αν πολιτες παρακολουθούν τις συνεδριάσεις τους. Τι και αν οι εκλογές τελείωσαν. Τι και αν ο κόσμος επέλεξε.Παραμένει …..προεκλογική περίοδος… Οι ίδιες φράσεις, οι ίδιες καταγγελίες, οι ίδιες ύβρεις…

Μια από τα ίδια. Μάλλον ακόμα χειρότερα.

Τι και αν χθες ήταν η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τη νέα σύνθεση. Yπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Σε αυτήν την πόλη όμως βασιλεύει το “αλληλομαχαίρωμα”. Ποιος θα φωνάξει περισσότερο, ποιος θα διακόψει περισσότερο, ποιος θα προσβάλλει περισσότερο, ποιος θα προσπαθήσει να θέσει εαυτόν πάνω από τους υπολοίπους.

Δυστυχώς χθες γίναμε μάρτυρες μιας συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου, όπου ο καθένας έπαιρνε το λόγο όποτε ήθελε, διέκοψαν το δήμαρχο την ώρα που μιλούσε και πήραν άλλοι σύμβουλοι το λόγο, (σύμφωνα με τον κανονισμό κανείς δεν διακόπτει το δήμαρχο και είναι ο τελευταίος που παίρνει το λόγο για να απαντήσει στις ερωτήσεις των συμβούλων) με τις ευλογίες του νεου Προέδρου του ΔΣ κ. Φίλιππα Θυμή, ο οποίος δυστυχώς χθες φάνηκε ότι έχασε τον έλεγχο…

Δεν μπόρεσε να επιβάλλει την τάξη, δε μπόρεσε να κρατήσει ισορροπίες, δε μπόρεσε να τηρήσει το χρόνο ομιλίας των συμβούλων με αποτέλεσμα να γίνει το συμβούλιο για μια ακόμη φορά “χάβρα των Ιουδαίων”.

Ο Κώστας Λογοθέτης κατηγόρησε τον Πρόεδρο κ. Θυμή ότι παραμένει στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑ για να απαντήσει ο Θανάσης Γεωργίου ¨καλά να πάθετε, αφού τους στηρίξατε στις εκλογές”

Ο εκπρόσωπος της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ, ο “δημοτικός” μας εργολάβος, κ. Βλάχος Γιώργος, όπως τον αποκαλούν πλέον στο Λουτράκι αρκετοί, προσήλθε, πήρε το λόγο και κατηγόρησε ευθέως τους δύο δημάρχους για χρηματισμό !!!!!

Μοίρασε και φωτοτυπίες με λογαριασμούς για ποσά που κατατέθηκαν σε συγκεκριμένα ονόματα ,54.000 ευρώ !! ( θα υπάρξει δημοσίευμα στη συνέχεια)

 

Στη συνέχεια ο Κώστας Λογοθέτης αναφορικά με τα όσα διαδραμτίστηκαν με τον κ. Βλάχο είπε πως πρέπει να προστατευθεί ο θεσμός του δημάρχου. Το ίδιο είπαν και πολλοί ακόμα αλλά κανείς δεν τον υπερασπίσθηκε.

Στην προταση του κ. Βασιλείου να μηνυθεί από το δημοτικό συμβούλιο ο κ. Βλάχος,αν λέει ψέμματα,  δεν βρήκε ανταπόκριση…

Καθ΄όλη τη διάρκεια υπήρξαν αντεγκλήσεις και έντονη αντιπαράθεση, και δυστυχώς το συμβούλιο …κατρακύλησε στο βωμό των ύβρεων…

 

Δημότης ( Γ.Μαρίνης) πήρε το λόγο, διαπληκτίσθηκε με σύμβουλο (Γ.Κοντό)  και φίλο (Χ.Μαρίνη) της αντιπολίτευσης και λίγο έλειψε….να πέσουν μπουνιές….

Ο Δημ. σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης  Γ.Κοντός “έβαζε συνεχώς φωτιά” με τις παρεμβάσεις του, τις ειρωνίες του και τα επικριτικά του σχόλια.Προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων και ιδιαιτέρως του Θανάση Μουζάκη ο οποίος απευθυνόμενος στην κ. Πρωτοπαππά της ζήτησε να “τον μαζέψει”.

 

Η αλήθεια είναι οτι η κ. Μαρία Πρωτοπαππά συνεχώς έκανε νόημα στον Γ.Κοντό να σταματήσει.

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διέκοψε αρκετές φορές το δημοτικό συμβούλιο αλλά οι φασαρίες συνεχίζονταν εντός και εκτός της αιθούσης.

Δημότης εκτός της αιθούσης διαπληκτίστηκε έντονα ανταλλάσοντας “φιλοφρονήσεις” με τον Δ/ντή της ΔΕΥ Τάσο Μαστραντωνάκη

Αρένα κανονική,εντός και εκτός, όπως είχαμε γράψει και παλιότερα για να συμπληρώσει ο δημοτικός σύμβουλος της συμπ0λίτευσης κ. Δημήτρης Πρωτονοτάριος ότι σε τέτοια συνεδρίαση είχε να παραστεί από την δεκαετία του 90, όπου δυο σύμβουλοι από τους σημερινούς κάθονταν στα έδρανα τότε, ο δήμαρχος και ο Γ.Κοντός …..

Αυτά και άλλα πολλά διαδραματίσθηκαν χτες στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο θα επαναληφθεί σήμερα στις 8.30 μμ αφού διεκόπη με την αποχώρηση των συμβούλων της αντιπολίτευσης και δεν συζητήθηκε ούτε ένα θέμα της ημερήσιας διάταξης…

Θα ακοκουθήσουν βίντεο….

 

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι έκανε νόημα η Πρωτοππαπα να σταματήσει ο Κονδος.Αφου αυτός είναι ουσιαστικά αρχηγός και την υποσκελιζει.Ταχα μου αυτή έκανε λέει.Θα γίνουν πολλά με το Κονδο.Τσουκαλας του δημοτικού συμβουλίου.

  2. Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί απόψε, ευτυχισμένο το 2023 (χρονιά δημοτικών εκλογών)!!!!!!!!!Ο Δήμος με όλους αυτους αντί να πάει ένα βήμα μπροστά, θα πάει χιλιόμετρα πίσω!Πόσο πιο χαμηλά, πόσο?Κατάντια!

  3. Ρε αδερφε συγκρίνεις τον Τσουκαλα με τον Κοντό !Ο Τακαρος είναι παιδί σπαθί άσχετο με την τρέλα που έχει !!Για τον κοντό δεν χρειαζετε να σχολιάσω !!γνωστος και μη εξεραιταιος !!Ο Τάκης δεν τα βάζει με γυναίκες μόνο με βαζελες χανούμισσες και κανα πονηρό Παοκζη 😂😂Αντε γεια 🤠😎

  4. Ρε τι νούμερα είστε μερικοί !ανωνυμα και επώνυμα !Σε άλλον λέω για τον Τσουκαλα άλλος πεταγετε να απαντήσει !ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε !??Λοιπν να το ξαναγράψω γιατί δεν καταλαβαίνουν μερικοί !Λαθος ο συσχετισμός Τσουκαλα με τον Κοντό !Ο Τσουκαλας σηκώνει το τηλέφωνο και λέει Αντε γεια !Ο κοντός πεταγετε σαν το κοκοράκι και λέει τα τρέλα του!!Ο Τσουκαλας δεν είναι δημοτικός σύμβουλος και κάνει τα γήπεδα να παίρνουν φωτιά και είναι οργανωτής !ο Κοντός τη να οργανώσει ?Οτι βλακεία του ερχετε την λέει !Αντε γεια πολλή ασχολήθηκα με τον Κοντό και του κάνω τζαμπα διαφημηση

  5. Η αλήθεια είναι ότι όλοι (με ωραίο η άσχημο τρόπο) έχουν δίκιο για τον Κοντό. Αποτελεί κατάντια του δημοτικού συμβουλίου και στο μέλλον θα πυροδοτεί συνέχεια άσχημα γεγονότα. Η μαυρίλα που έχει μέσα του θα βγαίνει και στα λόγια του.Αυτό όμως που είναι ανηυσυχητικό για την κοινωνία μας είναι το γεγονός ότι ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!Θα μου πείς ότι ψηφίσαμε την χρυσή αυγή στον Κοντό θα κολλήσουμε;;;Πίστευα ότι το Λουτράκι διαθέτει κρίση και λογική ώστε κάτι “απολειφάδια” σαν τον Κοντό να τα στείλει στα σκουπίδια .Δεν είναι ο μόνος χάλιας , αλλά είναι ο μοναδικός ” μαυρόψυχος”.

  6. Σωστος ο 1129 σχολιαστής !!Απο τα ποιο σωστά σχόλια που έχουν γραφτεί και πίστεψε με φίλε -φίλη ,τα διαβάζω όλα !!Το ότι τον ψήφισαν και ποιοι τον ψήφισαν δεν χρειαζετε να το αναλύσουμε !το ότι θα τον τρω

  7. Το ξαναγράφω γιατί το έστειλα κατά λάθος !σωστος ο φίλος φίλη 1129 !απο τα σωστά άρθρα που έχω διαβάσει και πίστεψε με τα διαβάζω όλα που κυκλοφορούν !Αυτοι που ψήφισαν τον Κοντό και τους ομοίους τους τόσο μυαλό έχουν και τόσο τους κόβει να κρίνουν ποιος θα γίνει δήμαρχος !!Ας βγει κάποιος που ψήφισε τον Κοντό να μας πει γιατί τον ψήφισε !!!Τον ψήφισα για αυτο και για αυτο !Ανωνυμα όπως πάντα να μην σας ξέρει και κανείς όπως κάνετε πάντα !λοιπον όσο ασχολούμαστε με τον Κοντό αξία του δίνουμε !Και αυτός τέτοια θέλει να ασχολούνται με την πάρτη του !Εχει και ωραιοπάθεια όπως ξέρετε οι ποιο παλιοί !αντε γεια μας 😎👍

  8. Πουλάει τρελιτσα σε καλή τιμή ο κύριος Κόντος… Και το κάνει με πολύ επιτυχία εδώ και δεκαετίες. Το κακό είναι, ότι δεν έχει αντιληφθεί πως στην απέναντι πλευρά, την πλευρά του δημάρχου, υπάρχουν κάποια παιδάκια, που το λέει η καρδιά τους, τα οποία (ειδικά ο ΚΔ,) αν απασφαλισουν, θα ψάχνει να βρει ελικόπτερο να φύγει ο κοντός και το παρεακι του/της.Θα δούμε δημοτικό συμβούλιο Βοσνία Ερζεγοβίνη….

  9. Συμφωνο 22:22αλλα τι να ασχοληθείς με τον Κοντό και να του κανείς κανα ζοριλίκια!!!Σαν τον Κουγια ένα πράγμα να σου δώσω να καταλάβεις 😂😂Τον Κουγια που μάλωσε με τον Λακη το Λαζοπουλο 😂😂😂κοκοράκια τα λένε αυτά !!ουτε τρελίτσα !!Για αυτο δεν τον χει σβέρκοσει κανείς τόσα χρόνια Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog