Το  λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ κ. Γιώργος Βλάχος , οποίος είπε ότι αισθάνεται ότι έχει κουραστικός πλέον.

Το όνειρο του δήμου για το Spa εγώ τοβλέπω εφιάλτη, είπε ο κ. Βλάχος. Κάθε μέρα στις 12 το βράδυ η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ χρεώνεται. 17.000.000 χρωστάνε με τα στοιχεία που έχω μέχρι σήμερα…..

Eκανα κάποιες παρεμβάσεις, έδωσα κάποια πράγματα στη δημοσιότητα,…….όποιος εχει κότσια σαν άντρας να έρθει να μιλήσουμε, να δούμε τα παραστατικά που θα αρχίσω να τα μοιράζω απόψε.

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης ο οποίος ξεκίνησε αρχικώς να απαντά σε ερωτήματα συμβούλων που είχαν τεθεί.

Καταγγέλει ο κ. Μαρίνης (Χάρης) ότι έλειπα στις Σπέτσες την ημέρα της φωτιάς. Μάλλον έβαλα φωτιά στο Λουτράκι σα Νέρωνας και έφυγα… Οντως έλειπα, και ήρθα και έβαλα τον Αντιδήμαρχο να είναι εκεί συνεχώς, να κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητο.Ψ’αχνανε να βρούνε που είμαι, στις Σπέτσες, στην Υδρα, στα Ψαρά. Είναι ντροπή, υπάρχουν οικογένειες, παιδιά κλπ

Εκείνη τη στιγμή μπήκε και πάλι ο κ. Βλάχος στην αίθουσα και μοίρασε σε φωτοτυπίες τρια καταθετήρια.

 

Η ομιλία του δημάρχου διακόπηκε μετά από αυτό και τοποθετήθηκε ο κ. Λογοθέτης που είπε πως με τον κ. Γκιώνη διαφωνεί πολιτικά αλλά πρέπει να υπερασπίσουμε το θρεσμό του δημάρχου. Να υπερασπιστουμε τους θεσμούς, ειπε ο κ. Λογοθέτης

Eντονες αντιδράσεις από συμβούλους ….

<Δείτε το βίντεο