Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προσεχείς Εκδηλώσεις Επιμελητηρίου Κορινθίας

- Advertisement -

Σεμινάριο: «Δημιουργία Εξαγώγιμου Προϊόντος & Εξαγωγικές Διαδικασίες»

Δευτέρα, 07/10/2019 & Τετάρτη, 09/10/2019 στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος) και ώρες 17.00 – 21.00.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης του για το 2019, το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με το ENTERPRISE GREECE προκειμένου να συμβάλλουν στην σωστή πληροφόρηση των εν δυνάμει εξαγωγικών επιχειρήσεων και των εξαγωγέων που βρίσκονται κυρίως σε αρχικό στάδιο, διοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών με θέμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ & ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ».
Στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι να ενημερωθούν διεξοδικά οι ενδιαφερόμενοι, για όλο το πλέγμα που καθορίζει μια επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια έτσι ώστε να αποφεύγονται συγχύσεις, λάθος βήματα και ως εκ τούτου χάσιμο χρόνου και χρημάτων.
Το σεμινάριο είναι δομημένο με τρόπο ώστε, να δίδονται απαντήσεις στα ερωτήματα των εν δυνάμει εξαγωγέων όσον αφορά στη μεθοδολογία προσέγγισης της εξαγωγικής διαδικασίας, χωρίς άσκοπες θεωρητικές προεκτάσεις.
Το εν λόγω σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 07/10/2019 & την Τετάρτη, 09/10/2019 στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος) και ώρες 17.00 – 21.00.
Εισηγητής στο σεμινάριο θα είναι ο κ. Γιώργος Παπαστεργιόπουλος, Διευθυντής Πληροφόρησης & Υποστήριξης επιχειρήσεων του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ENTERPRISE GREECE ) με 37 χρόνια θητείας στο χώρο του εξωτερικού εμπορίου.
Σημειώνεται ότι μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις συμμετοχής.
​​​​​​

Ημερίδα: «Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις  οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών κ Φυσικών Προσώπων»

Τρίτη, 08/10/2019 στο Επιμελητήριο Κορινθίας και ώρα 12:30 μ.μ.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και το ΤΕΕ Πελοποννήσου διοργανώνουν Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα:

« Προστασία Κύριας Κατοικίας – Ρυθμίσεις  οφειλών δημοσίου ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια – Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Νομικών κ Φυσικών Προσώπων»,

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12:30 μ.μ.,
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος)

Η Ενημερωτική Ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου για την προστασία της Κύριας κατοικίας και του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

Πληροφορίες
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog