Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: Να είχατε παραιτηθεί κ. Γκιώνη. Ας γίνουν και αύριο πάλι εκλογές

- Advertisement -

Ακρως επικριτική ήταν η επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ, κ. Μαρία Πρωτοπαππά για τα όσα διαδραματίσθηκαν με τον κ. Γιώργο Βλάχο στο δημοτικό συμβούλιο.

“Να επιληφθεί η Δικαιοσύνη, αλλά το θέμα είναι μείζον πολιτικό. Αν ισχύουν αυτά θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί.

Και μου λέτε να στηρίξουμε το θεσμό του Δημάρχου για να μην καταπέσει το Δημοτικό Συμβούλιο.Ας γίνουν και αύριο πάλι εκλογές”

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σακελλαρίου είπε πως όλο το σκηνικό με τον εργολάβο ίσως να είναι και στημένο.

Εν μέσω αντιδράσεων ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της η κ. Πρωτοπαππά

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή της στο δημοτικό συμβούλιο της 25ης Σεπτεμβρίου 2019

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρχικά θα πρέπει ο κ.Βλάχος να πάει στον εισαγγελέα αλλά αυτό δεν βολεύει ούτε την Πρωτοπαππα που συνεργάζονται όπως φαίνεται ούτε τον ίδιο αφού θα τον μαντρώσει για χρηματισμό. Το πολιτικό από το νομικό ζήτημα δεν είναι άσχετο, μιλάμε για ένα σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Δήμαρχος(πρώην και νυν) και δεν μπορούμε να μιλάμε στηριζόμενοι σε συκοφαντίες. Όσο η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης καλό είναι να μην μιλάμε γιατί αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε θα βρεθούμε στα τάρταρα. Η κ.Πρωτοππαπά αυτή τη στιγμή παραληρεί και δεν σκεφτεται οτι κυνδυνευει να χάσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της που δεν είναι το 46% όπως διατυμπανίζει αλλά το 23% που απέσπασε τον πρώτο γύρο. Και για να τελειώνουμε με την καραμέλα περί ¨εκλογών αύριο¨ καλό είναι να ανατρέξουμε στο νόμο και πάλι, και όχι στο δρόμο, που σε περίπτωση παραίτησης δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ οτι γίνονται πάλι εκλογές. Ο νέος Δήμαρχος προκύπτει από το υπάρχον Δημοτικό Συμβούλιο.(Νόμος 4555, Άρθρο 69 )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog