Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης : Θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη για το Βλάχο (video)

- Advertisement -

 

“Μεγάλο σφάλμα αυτό που έκανε εδώ ο κ. Βλάχος. Εμείς κάνουμε και πόθεν έσχες και τα πάντα.O κ. Βλάχος έχει απαιτήσεις από τη δημοτική αρχη. Εκανε δυο μεγάλα έργα , το Spa και το κολυμβητήριο, αξίας 25.000.000 ευρώ. Εχει πάρει τα 21.000.000 και πραγματικά του χρωστάμε 4.000.000 συν τόκους.Ξεκίνησε το spa επί Παύλου και το κολυμβητήριο επί των ημερών μου.Θεωρώ μετά από 12 χρόνια ότι κάτι άλλο συμβαίνει εναντίον μου..

Με τον κ. Βλάχο έχουμε πάει στο Υπουργείο και εξασφαλίσαμε 1.000.000 ευρώ για τους Καταρράκτες.

Εχω κανει ένα τεράστιο αγώνα με το Καζίνο για την εξόφληση του κ. Βλάχου και δεν περίμενα ποτέ ότι θα ερχόταν στο δημοτικό συμβούλιο με αυτόν τον τρόπο.

Ερχεται μετά από 12 χρόνια,δεν το περίμενα, έχω κάνει τεράστιο αγώνα. Η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί και θα βγάλουμε τα ανάλογα συμπεράσματα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γκιώνης

Τέλος αναφέρθηκε στις ημέρες της φωτιάς και αν υπάρχουν ευθύνες θα διευρευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές,είπε

https://youtu.be/Vdpp2klvA1k

https://youtu.be/Vdpp2klvA1k

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να μας πειτε καλυτερα πως φτιαξατε τοσο απαιτητικους ορους στη συμβαση για την δημοπρατηση των καταρρακτων ωστε να μην μπορει κανενας μεσος επιχειρηματιας να λαβει μερος ετσι ωστε να δοθει σιγουρα στον κυριο βλαχο επισης με την επιχειρηση στο παρκακι βγηκε διαγωνισμος η δοθηκε κατευθειαν και αυτη?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog