Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Tι “μαγειρεύει” η αντιπολίτευση;

- Advertisement -

Mετά την ανακοίνωση-αίτημα των 10 δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης για τη σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Βασιλείου, ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook μια φωτοφραφία όπου εικονίζονται οι: Kώστας Λογοθέτης, Θανάσης Μουζάκης, Δημήτρης Βασιλείου, Βασίλης Βασιλείου, Κωστής Ζερβός.

Το σχόλιο του Βασίλη Βασιλείου που συνοδεύει τη φωτογραφία είναι:”ξέρει κανείς τι γίνεται βρε παιδιά???”

Eμείς πάντως δεν ξέρουμε !

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οτι και να κανουν, ας ειναι για το καλο του τόπου. Δεν απαγορεύονται οι συνεργασίες. Επιβαλλονται!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ.

  2. Φιλε Βασίλη τα δρώμενα στον δημο δεν είναι χαβαλές πιάτσας και προσοχή γιατί θα μπλεξετε όλοι μαζί απέναντι στον λαό.

  3. Γνωρίζετε όλοι πολύ καλά ότι το 80 % των Δημοτών δεν ψηφίζουν σύμφωνα με τις ανάγκες του Δήμου, ούτε ζυγίζουν την ικανότητα του υποψηφίου, ψηφίζουν το σόι, ψηφίζουν αυτόν που υπόσχεται και αυτόν που τον εξυπηρέτησε. Επομένως ο λαός στην ουσία δεν ανησυχεί.

  4. Ο Μουζάκης χωρίς την μεγάλη του στολή με τη μπατανία, τα αμφιμασχάλια και τα χρυσά μπιχλιμπίδια δεν λέει μία. Τί τα θέλει τα του δήμου; Έκαστος όπου ετάχθη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog