Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επανεκκίνηση για την Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, με την μεταφορά όλων τωνδραστηριοτήτων της στο γήπεδο της Ισθμίας«ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ».

- Advertisement -

Επανεκκίνηση για την Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, με την μεταφορά όλων των δραστηριοτήτων της (προπονητικών και αγωνιστικών) στο γήπεδο της Ισθμίας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ».

               Μετά από 14 χρόνια όπου η Σχολή Ποδοσφαίρου του συλλόγου στεγαζόταν αγωνιστικά και κυρίως προπονητικά στις εγκαταστάσεις του SPORT CAMP, στο Λουτράκι, η διοίκηση αποφάσισε την μετακίνηση όλων των προπονητικών και αγωνιστικών δραστηριοτήτων στο γήπεδο της ΙΣΘΜΙΑΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ». Αιτία της μετακίνησης αυτής είναι το ασύμφορο, για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, ύψος του μισθώματος των προπονητικών εγκαταστάσεων του SPORT CAMP. Η διοίκηση του συλλόγου θεωρεί, πως το κόστος ενοικίασης των εγκαταστάσεων του SPORT CAMP, έθετε με εξαιρετική οξύτητα, πρόβλημα οικονομικής βιωσιμότητας για τον σύλλογο.  Η μετακύληση του επιπλέον οικονομικού κόστους στις συνδρομές των αθλητών δεν μπορούσε να είναι επίσης μια επιλογή, στους χαλεπούς οικονομικά καιρούς που διαβιούμε. Αποφασίστηκε να γίνει μια νέα αρχή στο γήπεδο της Ισθμίας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» με ταυτόχρονη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και του προγράμματος προπόνησης του συλλόγου, καθώς και του εξοπλισμού.

               Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει την SPORT CAMP A.E. και ιδιαιτέρως τον κ. Καραβούλη Σπύρο (Πρόεδρο και Δ.Σ.), για την πολύπλευρη συνεργασία που είχε για περισσότερα από 14 χρόνια. Στα γήπεδα και τις λοιπές προπονητικές εγκαταστάσεις της εταιρείας τέθηκαν τα θεμέλια της αναμόρφωσης του συλλόγου ενώ αποτέλεσε την βάση δημιουργίας και ανάπτυξης της Σχολής Ποδοσφαίρου, η οποία έχει δώσει την δυνατότητα ενασχόλησης με τον αθλητισμό σε χιλιάδες παιδιά.

               Στη νέα αρχή, που πραγματοποιείται στο γήπεδο της ΙΣΘΜΙΑΣ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» η Σχολή Ποδοσφαίρου του συλλόγου μπορεί να προσφέρει στους αθλητές της εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης του αθλητικού τους ταλέντου. Αναλυτικότερα, η Σχολή Ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

·        Εξαιρετική ομάδα Προπονητών με Νουλα Γιάννη (Τεχνικός Διευθυντής & Προπονητής Κ16), Πέτρου Σωκράτη (Προπονητής Κ14), Σιώκο Ηλία (Προπονητής Κ12), Ποτήρη Γιώργο (Προπονητή Κ10), Αμπαδιωτάκη Μανώλη (Προπονητή Κ8) και τον κ. Αμπαδιωτάκη Γιώργο (Προπονητή Τερματοφυλάκων).

·        Πρόγραμμα προπόνησης ανα ηλικία, πλήρως προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις όπως αυτές περιγράφονται στα σχετικά εγχειρίδια της UEFA και της Ε.Π.Ο. (Πρόγραμμα GRASSROOTS)

·        Παρουσία προσωπικού παροχής Πρώτων Βοηθειών (Νοσηλέυτρια) σε όλες τις προπονήσεις.

·        Επιστημονική συνεργασία και υποστήριξη από ομάδα ιατρών που περιλαμβάνει τους κ.κ. Κανέλλο Γιώργο (Καρδιολόγος), Αλεξανδρόπουλο Χρήστο (Ορθοπεδικός Χειρουργός), Παπαθεοδώρου Μιχάλη (Ορθοπεδικός Χειρουργός), Παπαδόπουλος Παναγιώτης (Χειρουργός Ουρολόγος – ΑνδρολόγοςΣούκουλη Παρασκευή (Παθολόγος)Φίλη Κυριάκο (Φυσικοθεραπευτής).

·        Διαρκής συνεργασία με το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης), που βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας.

·        Συμμετοχή των αθλητών στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και σε πολλά μεγάλα τουρνουά.

·        Εργομετρικές Εξετάσεις δύο (2) φορές μέσα στην αγωνιστική περίοδο με την συνεργασία και υποστήριξη της εταιρείας ERGOSCAN με ατομική αξιολόγηση για κάθε αθλητή.

·        Ατομική Αξιολόγηση αθλητικών επιδόσεων κάθε αθλητή ανα τρίμηνο.

·        Πλήρη αθλητικό εξοπλισμό για κάθε αθλητή.

·        Ανανεωμένο και πλήρη εξοπλισμό προπόνησης, όπως αυτός προβλέπεται από την UEFA για αθλητές μικρών ηλικιών.

·        ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 25,00€ / μήνα για κάθε αθλητή και με μεγάλα εκπτωτικά πακέτα για περιπτώσεις δύο ή τριών αδερφών ή σε περιπτώσεις ετήσιας εξόφλησης.

·        Δυνατότητα άθλησης και κοριτσιών γεννημένων από 2008 έως 2014

 

Η προσπάθεια της Διοίκησης του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ για την καλύτερη οργάνωση και εξέλιξη των αθλητών καταφέρνει για πρώτη φορά να δώσει την δυνατότητα μετακίνησης σε όσους αθλητές διαμένουν στην περιοχή του Λουτρακίου, με λεωφορείο, προς και από το γήπεδο της Ισθμίας για τις προπονήσεις τους. (Η σχετική δυνατότητα εμπεριέχει επιβάρυνση της μηνιαίας συνδρομής)

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6907578400 και 6944184840 και στο emailaoloutraki@gmail.com ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog