Καλοκαιράκι τέλος ! Διακοπές τέλος ! Ξεκουραστήκαμε, περάσαμε όμορφα, τα κεφάλια μέσα τώρα !

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μετά από μια έντονη προεκλογική περίοδο, η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog.gr , αποφάσισε παρατεταμένες διακοπές στα 11 χρόνια λειτουργίας του. Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα που μας στέλνατε ! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας!

Εμείς βέβαια μπορεί να λείπαμε (δεν λείπαμε όμως) . Στα φλέγοντα ζητήματα πάντα σας ενημερώναμε πρώτοι. Με έκπληξη βέβαια παρακολουθήσαμε και δημοσιεύματα, αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα και πραγματικά …..γελάσαμε πολύ !

 

Τι γράφτηκε δεν έχει προηγούμενο. Κάποιοι-ες μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι η προεκλογική περίοδος τελείωσε. Κάποιοι-ες μας κουνούν το δάχτυλο περί νομιμότητας, περί τoυρισμού, περί καθαριότητας, κλπ κλπ. Tώρα βέβαια αν κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ή έχουν προσωπικό όφελος είναι μια άλλη ιστορία που θα την δούμε στη συνέχεια !

Κάποιοι-ες συνειδητά καταστρέφουν μια πόλη. Επιστρέψαμε όμως και θα τα πούμε ΟΛΑ !

Για τους ανεπάγγελτους σκελετούς της ντουλάπας που μας κουνούν το δάχτυλο για χρηστή διαχείριση στα δημοτικά, ενώ οι ίδιοι έχουν καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους. Για τους τελειωμένους γραφιάδες (με καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος τους επίσης για συκοφαντίες και εξύβριση) , για τους κρυμμένους στα άγρια όρη και βουνά “εγκέφαλους” (ή ανεγκέφαλους)  που ξαφνικά θα γίνουν οι σωτήρες της πόλης. Για τους επιχειρηματίες που λειτουργούσαν επί 30ετία χωρίς άδεια τις επιχειρήσεις τους,αλλά κουνούν το δάχτυλο για τη νομιμότητα, για τους νοσταλγούς της χαμένης εξουσίας, που ψάχνουν διακαώς πολιτικό σπίτι να στεγαστούν, όχι για το καλό μας βέβαια …. και άλλα πολλά ενδιαφέροντα

Για τα “κατασκευασμένα” ρεπορτάζ.

Για τους “δικαστές” και τον περίγυρό τους.

Για τις “αποκαλύψεις” που έπεσαν στο κενό.

Ποιοι τα παίρνουν, ποιοι δεν τα παίρνουν, ποιοι έκλεψαν, ποιοι καταδικάστηκαν, ποιοι είναι οι οχετοί του Λουτρακίου.

Για το μένος μερικών και τη δίψα τους για την εξουσία.

Για τους συνδικαλισταράδες της καταστροφής και τους εργαζόμενους αλα καρτ .

Για τους πολιτικούς της κακιάς ώρας στην πόλη μας.

Για τα μεγάλα θέματα της πόλης, όπως ο προαστιακός,το Καζίνο και το Υδροθεραπευτήριο.

Για τη δυσφήμιση της πόλης που έγινε από μερίδα ανθρώπων και κάποιες σελίδες όλο το καλοκαίρι και τους υπεύθυνους που σιώπησαν.Αυτοί και αν έχουν ευθύνη!

Τις κακομοίρες γραφικές της τρίτης ηλικίας που ξαφνικά έγιναν παλαμακίστριες και ουρά κάποιων θα τις αφήσουμε στο τέλος. Για επιδόρπιο.

Εχουμε να πούμε πολλά ! Η πόλη θα τα μάθει ΟΛΑ ! κατόπιν ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

…….επιστρέψαμε !!!

 

mi.fi