Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Mετανάστες στην Κόρινθο : “Eίμαστε άνθρωποι, όχι ζώα”

- Advertisement -

Με τα παιδιά τους αγκαλιά πραγματοποίησαν διαμαρτυρια οι μετανάστες της ανοικτής δομής του στρατοπέδου Κορίνθου. Η διαμαρτυρία έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, μπροστά στο άγαλμα του Πήγασου στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Νομού.

Κρατώντας πλακατ διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά για τις συνθήκες διαβίωσής τους

“Που είναι η ανθρωπότητα;”

“Θέλουμε υγιεινό φαγητό”

“Είμαστε άνθρωποι, όχι ζώα”

“Θέλουμε σπίτια, όχι σκηνές”

“Ολα τα παιδιά , πεινούν”

“H μετανάστευση δεν είναι έγκλημα”

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διάβασα,, θέλουμε, λένε, healthy food, θέλουμε σπίτια, όχι σκηνές, αλλά πουθενά και από κανέναν δεν διάβασα, θέλουμε δουλειά. Απολαμβάνουν λοιπόν ην καθιστική ζωή, την οποία, ποιός πληρώνει; Όσο για το ότι είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα, αυτό είναι σωστό, διότι ούτε ο Μανόλης Καντάρης ήταν ζώο που σφαγιάστηκε για μία κάμερα, ούτε η Μυρτώ που πολτοποίησαν το κεφάλι της για ένα κινητό. Να πολλαπλασιάσουμε τα παραδείγματα;

  2. Είναι λυπηρό αυτό αλλά δυστυχώς και εδώ τά πράγματα δεν είναι εύκολα για τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες οπότε θα σάς πρότεινα να γυρίσετε στην πατρίδα σάς.

  3. Καλά να πάθουμε.τους ανεχόμαστε να μας ξεφτιλιζουν.με όλο τον σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο τους,να μας εξηγήσουν επιτέλους ποιος τους υποσχέθηκε ότι ερχόμενοι στην Ελλάδα θα τους είχαν δωρεάν σπίτια,φαγητό,ιατροφαρμακευτική περιθαλψη,και επιδόματα.Αυτα που απαιτούν τα είχαν και στην πατρίδα τους την οποία εγκατέλειψαν.ας αφήσουν πολλοί τις δικαιολογίες περί πολεμων και κλιματικής αλλαγής.

  4. Immigration is not a crime, λένε. αλλά are there criminals among immigrants? Γι’αυτό καλύτερα να κρατούν το στόμα τους κλειστό, διότι οικογένειες όπως της Μυρτούς έχει αλλάξει ριζικά η ζωή τους ακριβώς επειδή….immigration is not a crime. Τα γεγονότα λοιπόν τους διαψεύδουν, διότι immigration contains crime!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog