Στην Εισαγγελία απευθύνθηκαν οι σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, με επικεφαλής τον Ιωάννη Καραπανάγο. Κατήγγειλαν τα όσα διαδραματίστηκαν στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου-Περαχωρας-Αγίων Θεοδώρων, την Τετάρτη 25 Σερπτεμβρίου 2019.

 

Δείτε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της παράταξης

Ο Συνδυασμός μας εξουσιοδοτήθηκε, από το εκλογικό σώμα, να εκπροσωπεί τη λαϊκή βούληση με γνώμονα τις Αρχές και τις Αξίες που εξήγγειλε προεκλογικά.

Τα απαράδεκτα και λυπηρά γεγονότα που έλαβαν χώρα, μέσα  στο Δημοτικό Συμβούλιο, την 25η Σεπτεμβρίου 2019, προκάλεσαν εύλογα ερωτήματα ηθικής τάξεως, εντιμότητας και διαφάνειας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας, Ιωάννης Καραπανάγος, Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος και Κασσιανή Κόντη, με συναίσθηση του καθήκοντος, υπευθυνότητα, συνέπεια και σοβαρότητα, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ενημέρωσαν για τα επισυμβάντα απαράδεκτα και λυπηρά γεγονότα, χωρίς καθυστέρηση, τόσο την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Κορίνθου όσο και τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων.

Ο Συνδυασμός μας είναι και θα είναι παρών, στο πλευρό των συνδημοτών μας, για όσα τους αφορούν, προστατεύοντας πάντα την υπόληψή τους, καθώς και το δημόσιο συμφέρον.

εκ του Γραφείου Τύπου