Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εργα στο Λουτράκι και τον Ισθμό ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας

- Advertisement -

Στην πλήρη ανασυγκρότηση της περιοχής του Ισθμού θα προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στην Τρίπολη – από κοινού με τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη- με φορείς του τουρισμού από ολόκληρη την Περιφέρεια.

Το έργο -που θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, όπως είπε ο περιφερειάρχης- περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ασφαλτοστρώσεις, σημάνσεις, χώρους στάθμευσης, δενδροφυτεύσεις και αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού.

“Ο,τι λείπει από τη μελέτη θα το συμπληρώσουμε γρήγορα. Μέσα στη θητεία αυτής της περιφερειακής αρχής ο Ισθμός θα αλλάξει εικόνα” τόνισε ο Π. Νίκας.

Ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε επίσης ότι θα προχωρήσει η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης του Λουτρακίου, με προϋπολογισμό 5.000.000 ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και στο έργο διασύνδεσης των Τρικάλων με την Γκούρα.

pna.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα προχωρήσει η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στο Λουτράκι κ. Νίκα γιατί κάποιοι Πετρίτσηδες και Ρουμελιώτηδες έτρεχαν να το εντάξουν στο ΕΣΠΑ. Ετοιμα τα βρήκατε. Είστε υποχρεωμένοι να το προχωρήσετε. Για να δούμε πόσο γρήγορα θα τα τρέξετε τα έργα!

  2. Τίποτα δεν εντάχθηκε από την προηγούμενη διοίκηση της περιφέρειας. Μουφα υποσχέσεις έδωσαν, και τρέχει τώρα ο δήμαρχος να τους πείσει. Ευτυχώς από ότι φαίνεται ο Νικας θέλει να βοηθήσει, οπότε ελπίζουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog