Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Sportcamp: Oι νικητές του soccer challenge 2019 πρωταθλητές στη Βαρκελώνη

- Advertisement -

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ SOCCER CHALLENGE 2019 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Μετά από την επιτυχία της στο Soccer Challenge 2019, το μεγαλύτερο τουρνουά ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου 5x5 στην Ελλάδα, η ομάδα “Sintetrimmenoi” αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια στο  Ευρωπαϊκό Τουρνουά 2019 Barcelona Fives. Με 4 μεγάλες νίκες και μόνο 1 ήττα, οι “Sintetrimmenoi” έδειξαν για άλλη μια φορά πως το ταλέντο και το πάθος είναι ικανά να κατακτήσουν την κορυφή όταν τους δοθεί η ευκαιρία.

Τι είναι το Soccer Challenge;

Το Soccer Challenge αποτελεί το μεγαλύτερο ερασιτεχνικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 ενηλίκων στην Ελλάδα που διοργανώνεται από το αθλητικό κέντρο SPORTCAMP. Με έναρξη το Νοέμβριο 2018 και τελική φάση τον Ιούνιο 2019, οι 400 ομάδες που συμμετείχαν αγωνίστηκαν σε 21 πόλεις της Ελλάδας. Από αυτές, μόνο 32 κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση, λαμβάνοντας έπαθλα και την κατάλληλη αποθεραπεία διαμένοντας στο SPORTCAMP για να προετοιμαστούν για την τόσο απαιτητική πρόκληση της Β’ Φάσης. Επόμενος στόχος ήταν όχι μόνο το κύπελλο του Soccer Challenge αλλά και η συμμετοχή της νικήτριας ομάδας στο Barcelona Fives υπό την πλήρη χορηγία του SPORTCAMPΜεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν οι “Sintetrimmenoi” που αντιμετώπισαν επιτυχώς κάθε εμπόδιο.

Τί είναι το Barcelona Fives;

Η Ευρωπαϊκή οργάνωση “Εurofootball” έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια το Barcelona Fives, ένα τουρνουά ποδοσφαίρου, το οποίο διεξάγεται κάθε Οκτώβριο στη Βαρκελώνη. Σκοπό αποτελεί η ανάδειξη της Ευρωπαϊκής Πρωταθλήτριας, μια θέση που κατοχυρώθηκε και το 2018 από ελληνική ομάδα, την “AC Mazi 1996”.

Soccer Challenge 2020 – Η ευκαιρία γίνεται πρόκληση.

Δείτε περισσότερα εδώ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog