Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Βασιλείου: Nα φτιάξουμε δημοτικό αποτεφρωτήριο

- Advertisement -

Ο Νόμος για τα Κοιμητήρια δυστυχώς έχει αποτελέσει βάσανο για τους δήμους σε όλη την επικράτεια. Δεν επιτρέπεται η ταφή ετεροδημοτών, ακόμα και αν αυτοί διαμένουν μόνιμα σε μια πόλη.

Τα νεκροταφεία μας είναι γεμάτα , είπε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης και όλοι θέλουν να κρατούν τους τάφους για τις οικογένειές τους. Δυστυχώς άνθρωποι μένουν στο δήμο μας και δεν μπορούν τα ταφούν εδώ.Στο νέο κοιμητήριο στο Λουτράκι σε λίγο δε θα υπάρχει χώρος για άλλους τάφους. Ο νόμος μας έχει δέσει τα χέρια, είπε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ, κ. Δημήτρης Βασιλείου πήρε το λόγο και πρότεινε να γίνει ένα δημοτικό αποτεφρωτήριο, δύσκολο μεν, όπως είπε, δεδομένων των διαδικασιών, αλλά όχι ακατόρθωτο.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ότι να’ναι, αυτό είναι το πρόβλημα του Λουτρακίου; Γιατρέ πάρτο αλλιώς. Μάθετε πρώτα τά μεγάλα προβλήματα του Λουτρακίου. Προτείνετε λύσεις και αφήστε τα αποτεφρωτήρια.

  2. 1) Το επίσημο θρήσκευμα της χώρας είναι η Ορθοδοξία η οποία αντιτίθεται στην καύση των νεκρών με επιχειρήματα, όχι στον αέρα. 2) Το κόστος είναι τεράστιο και η χώρα είναι ακόμη σε σοβαρή οικονομική κρίση, και υποθηκευμένη για 99 χρόνια.Αυτά τα σκέφτηκε ο κύριος Βασιλείου ή μίλησε απλώς για να δείξει μια κάποια παρουσία? Και με τους φόρους μας εμείς από τα δημοτικά τέλη θα πληρώσουμε την επιθυμία, το γινάτι των αθέων, αυτών που επιδεικτικά πλακώνονται στις μπριζόλες κάθε Μ. Παρασκευή και μας το δείχνουν προκλητικά μέσα από τα ΜΜΕ (δικαίωμά τους, αλλά όχι η προσβολή των δικών μας Χριστιανικών αρχών, κάτι που είναι αντιδημοκρατικό) να καίγονται? Ας πηγαίνουν στην Βουλγαρία ή όπου αλλού θέλουν με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ έξοδα. Σιγά μην πληρώνουμε και τέλη αλληλεγγύης για δαύτους. Εχουμε κι εμείς οικογένειες, έχουμε κι εμείς αρχές, έχουμε κι εμείς “πιστεύω”.

  3. Τι αποτεφρωτήριο λέει αυτός!? Ναι, και αποτεφρωτήριο και ποδηλατοδρόμιο και πίστα για φόρμουλα 1 και παράρτημα της ΝΑΣΑ, να φέρουμε και την Ελένη Αντωνιάδου στο Λουτράκι για να εκπαιδεύει αστροναύτες. Όπως θα έλεγε και ο συνονόματός σου, μπες μες στο καμπριολέ, τράβα για κανα καφέ. Άκου λέει, αποτεφρωτήριο !!

  4. Τα παπαδαριά δε ξέρω, γιατί εγώ ως Χ.Ο. το έγραψα. Όμως δεν είναι τα παπαδαριά που τους θάβουν, αλλά τα κοράκια και φυσικά αυτοί τα οικονομάνε. Αφού δεν ήξερες ούτε αυτό, είσαι ήδη καμμένος από χέρι, για να μην πω, στα τέσσερα, κι εσύ σαν τον ομοιοπαθή σου με τ’όνομα.

  5. Ένα μόνο μόλις φτιάχτηκε με χίλια ζόρια και πολλά βάσανα για να εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα. Και το δεύτερο θα φτιαχτεί στο Λουτράκι για να καλύπτει όλη την Πελοπόννησο? Μήπως να φτιαχτεί με δωρεές εφοπλιστών και να μην μας κοστίσει και τίποτα? Μήπως να επενδύσουν στην κατασκευή του Άραβες με πετροδολλάρια? Γιατρέ μου φαίνεται πως χρειάζεται κατεπειγόντως να σε εξετάσει ενδελεχώς κάποιος διακεκριμένος συνάδελφός σου.

  6. Τι ως ΧΟ το εγραψες;Τι λες βρε παιδί μου και ποιος τα γράφει αυτά τα κορακια;Η εκκλησία λίγα παιρνει;Που είσαι εσύ σε άλλο κοσμο;Τα 100€ που παίρνουν οι παπαδες;Τα 50€ για την αίθουσα του καφε;Άλλο τα λεφτά για τους καφέδεςΡε άντε στον μεσαίωνα σου…

  7. Ρε συ, ούτε οι μουσουλμάνοι αποτεφρώνονται, αλλά θάβονται, βάσει της θρησκείας τους. Αυτό πώς σου ξέφυγε? Θέλεις να θυμόσουν μαζί σου τα ταξικά αδέλφια? Αυτά δεν τα λογάριασες? Γιαυτό πρόσεχε τι γράφεις μη σε πλακώσει στις μπάτσες από το ένα μάγουλο ο Λαφαζάνης και από το άλλο ο Μπαζιάνας. Ακούς εκεί, σχετίζει τους καφέδες με την αποτέφρωση αυτός. Πάλι καλά που δεν την συσχέτισες με τα μπουργκίνια ή τους μουσαμάδες.

  8. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΔΕΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ. Ο 15.30, 15.12. ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΒΑΛ΄ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ.

  9. Οχι δημοτικο, αλλα πολιτικο αποτεφρωτηριο πρεπει να φτιαξουμε για το κομμα που αντιπροσωπευεις κ σε υποστηριζει, την ανυπαρκτη λα.ε. που γεννηθηκε με ονειρα κ ελπιδες, αλλα πεθανε στις βουλευτικες εκλογες του 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog