Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου: Κανένας σεβασμός στο δημότη…

- Advertisement -

Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι. Κάποιοι νομίζουν ότι εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι, έπιασαν μια καρέκλα και μεγάλωσε ξαφνικά….το μπόι τους.

Το ανώτατο πολιτικό όργανο του δήμου, για μια ακόμη φορά παραπαίει…

Αγαπητοί συμπολίτες δημοτικοί σύμβουλοι. βρίσκεστε σε αυτή την αίθουσα για να ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ τους πολίτες. Οταν οι πολίτες απευθύνονται στο δημοτικό συμβούλιο, οι σύμβουλοι πρέπει τουλάχιστον να τους ακούν.

Οταν μια επιστολή δημότη κοινοποιείται στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και αιτείται να διαβασθεί, οφείλει να την διαβάσει. Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει σεβασμό στο δημότη,ασχέτως αν έχει δίκιο ή άδικο .

Οταν ο δημότης ζητά το λόγο και κάποιοι τον ειρωνεύονται ή τον χλευάζουν έχετε ολοι την ίδια ευθύνη. Οταν η συνεδρίαση εξελίσσεται σε φαρσοκωμωδια που ανταλλάσσονται ύβρεις έχετε ευθύνη όλοι. Επειδή συναινείτε με τη σιωπή σας ….

Μέγιστη η ευθύνη του Προέδρου όταν δεν ακούγεται η φωνή του πολίτη, μέγιστη και όλων των υπολοίπων που σιωπούν.Μέγιστη η ευθύνη του Προέδρου που επιτρέπει σχολιασμούς που δε συνάδουν με τη συνεδρίαση, μέγιστη και η ευθύνη των υπολοίπων που δεν αντιδρουν,.

Η μόνη προστασία του δημοτικού συμβουλίου (πρώτο θέμα στην χθεσινή ημερήσια διάταξη) είναι η τήρηση του Κανονισμού από ΟΛΟΥΣ, ο σεβασμός μεταξύ σας, ασχέτως των πολιτικών διαφορών σας και θέσεων και κυρίως  ο σεβασμός στους πολίτες τους οποίους υπηρετείτε.

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog