Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Λαϊκή Συσπείρωση για όσα συνέβησαν στο δημοτικό συμβούλιο της 25ης -9-2019: Aπαιτούμε να διερευνηθούν άμεσα οι υποθέσεις και να τιμωρηθούν οι ένοχοι

- Advertisement -

Τα όσα συνέβησαν στο δημοτικό συμβούλιο της 25ης Σεπτεμβρίου 2019 και είδαν το φως της δημοσιότητας δεν έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία…
Ως Λαϊκή Συσπείρωση, δεν πέσαμε από τα σύννεφα με τα όσα ακούγονται και απορούμε με αυτούς που «εκπλήσσονται» και σκίζουν τα ιμάτιά τους στο όνομα της «διαφάνειας» πάνω στο υπαρκτό έδαφος των σκανδάλων και της διαφθοράς.
Ξεκαθαρίζουμε όμως ότι δεν πρόκειται για απλή σκανδαλολογία…
Τις τελευταίες δεκαετίες, ο δήμος, και όλα τα όργανα που συγκροτούνται στα θεσμικά πλαίσια λειτουργίας του (πχ ανώνυμες εταιρείες), λειτουργούν εντός των νομικών πλαισίων του Καλλικράτη, Κλεισθένη, έχουν εξελιχθεί σε μηχανισμό εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων.
Άρα, η αδιαφάνεια, η διαπλοκή, η απάτη και η εξαγορά είναι αναγκαία μέσα για εξυπηρετηθεί η πολιτική που υπηρετεί το κέρδος σε βάρος των λαικών συμφερόντων.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν ανέχεται σκάνδαλα, ούτε μίζες, ούτε “κουμπαριές”, έστω κι αν το μεγάλο θερμοκήπιο είναι η πολιτική που τα θρέφει.
Απαιτούμε να διερυνηθούν άμεσα όλες οι υποθέσεις και να τιμωρηθούν οι ένοχοι

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog