Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Κοντός δε θέλει κάμερες στο δημοτικό συμβούλιο !!!

- Advertisement -

Με έκπληξη ακούσαμε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λουτρακίου, το Γιώργο Κοντό, της παράταξης  της Μ.Πρωτοπαππά να προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο να μην υπάρχουν κάμερες.(!!!!!!!!)

Ο λόγος όπως ισχυρίσθηκε είναι ότι οι κάμερες στέκονται μπροστά…….από τον κόσμο ! Οτι οι δημοσιογράφοι στέκονται με γυρισμένη  την πλάτη (τα οπίσθια είπε ακριβολογώντας) στον κόσμο. Μα και συ Γιωργο Κοντέ με την πλάτη γυρισμένη στον κόσμο κάθεσαι. Λογικό, το προεδρείο πρέπει να κοιτάτε και σε αυτό να απευθύνεσθε!!!!

Οι πολίτες δεν έρχονται για να δουν την ομορφάδα σας, να ακούσουν θέλουν. Και όπως βαίνουν τα πράγματα δε θα πατάει ψυχή στο δημοτικό συμβούλιο. Οι πολίτες και πάλι θα σας απαξιώσουν γιατί ερχονται να ακούσουν προτάσεις και όχι να σας βλέπουν να “τρώγεστε”  μεταξύ σας. Κασι τότε μόνο τις3 κάμερες θα εχεις για παρέα….

Και ισως βόλευε να μην υπάρχουν κάμερες, κάποιους !

Πρότεινε λοιπόν, να τοποθετηθούν από το δήμο κάμερες στο δημοτικό συμβούλιο και οι bloggerς και οι δημοσιογράφοι, όπως χαρακτηριστικά είπε, να παίρνουν εικόνα από κει !!!!!

Ας πληροφορήσει λοιπόν κάποιος τον Γ.Κοντό ότι οι προτάσεις που κάνουν οι σύμβουλοι στο δημοτικό συμβούλιο πρέπει να είναι ουσιαστικές και όχι για το θεαθήναι….

Ας τον πληροφορήσει κάποιος για το Νόμο περί κάλυψης των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων.

Ας του πει κάποιος πως τεχνηέντως μπορεί να επιθυμεί τη φίμωση, αλλά τα ΜΜΕ θα είναι εκεί !! Και θα λένε την άποψή τους. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει.

Εμείς πάλι προτείνουμε να μεταδίδουμε live streaming τα δημοτικά συμβούλια για να βλέπει όλος ο δήμος την κατάντια του δημοτικού συμβουλίου. Και να κριθείτε άπαντες!!!

Προτείνουμε να υπάρχουν κάμερες και εκτός της αιθούσης, για να ακούει ο κόσμος τους σχολιασμούς σας και το επίπεδο ορισμένων! Αυτά και αν πρέπει να βλέπει και να ακούει ο κόσμος !!

Τέλος ας πληροφορήσει κάποιος τον Γ.Κοντό ότι για να υλοποιηθεί η πρότασή του, χρειάζονται χρήματα ! Κόστος υλικών κλπ. Επίσης χρειάζεται και ένας άνθρωπος που θα χειρίζεται τις κάμερες , ο οποίος σύμφωνα με την πρότασή του θα πρέπει να πληρώνεται (από το δήμο προφανώς)

Ομως χθες έγινε ολόκληρη φασαρία για τα 1000 ευρώ που δαπανήθηκαν από το δήμο στην εκδήλωση για τη μάχη της Περαχώρας…..

 

Ο,τι να ‘ναι….

 

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog