Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ολυμπία Οδός: National Winner στα European Business Awards

- Advertisement -

Η Ολυμπία Οδός διακρίθηκε ως National Winner στα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων 2019», έναν από τους μεγαλύτερους και πιο μακροχρόνιους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς στον κόσμο.

Η Ολυμπία Οδός κατέκτησε αρχικά μία θέση στη λίστα επιχειρηματικής αριστείας “Ones to Watch“, καθώς επιδεικνύει εξαιρετική επίδοση στην κατηγορία «Καινοτομία» μεγάλων εταιριών και προωθεί τις βασικές αξίες του διαγωνισμού για ηθική και επιτυχία. Στη συνέχεια, μια ανεξάρτητη επιτροπή κριτών, συμπεριλαμβανομένων επιχειρηματιών, πολιτικών και ακαδημαϊκών, την ανέδειξε ως «National Winner» στην κατηγορία της.

Στον φετινό διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή 120.000 εταιρίες, από τις οποίες 2.700 επιλέχθηκαν στην πρώτη φάση του διαγωνισμού (Ones to Watch) και 300 αναδείχθηκαν Εθνικοί Νικητές (National Winners) από 33 συνολικά χώρες.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας, ανέφερε: «Η διάκριση της εταιρίας μας στα European Business Awards και ιδιαίτερα στον τομέα της Καινοτομίας είναι η επιβράβευση μιας συνειδητής προσπάθειας που κάνουμε, για να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες με σύγχρονα εργαλεία αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Για τα επόμενα χρόνια δεσμευόμαστε για το τρίπτυχο: Οδική ασφάλεια-εξυπηρέτηση των οδηγών, καινοτομία και τοπικές κοινωνίες. Ευχαριστούμε τους κριτές για την αναγνώριση της προσπάθειάς μας και πάνω από όλα ευχαριστούμε τους ταξιδιώτες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά».

Ο Adrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των European Business Awards, δήλωσε τα εξής: «Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση και η Ολυμπία Οδός είναι αναμφισβήτητα στην πρωτοπορία του κλάδου της.  Η επιλογή σας ως «National Winner» δείχνει ότι είστε μία από τις πιο εμπνευσμένες, επιτυχημένες και δυναμικές εταιρίες στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια για τη διάκρισή σας!»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog