Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Για πρώτη φορά στο Λουτράκι: Σχολείο Τουρισμού – OnTour Κορινθίας

- Advertisement -

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές.

Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour, είναι να ταξιδέψει σε όσο περισσότερες γωνιές της Ελλάδας και να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ;

Η μεγαλύτερη φιλοδοξία του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία των τόπων που θα επισκέπτεται, τους πολίτες, τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες του. Με αυτό τον τρόπο αποσκοπεί να ενισχύσει τη δυναμική της, τις τοπικές συνέργειες και να αναδείξει την αξία του εθελοντισμού και του συναγωνισμού, μέσα από το πρίσμα της ενημέρωσης και της συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.

Η γνώση είναι δύναμη και η επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων του τουρισμού, είναι η καλύτερη βάση για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και των υπηρεσιών του κάθε τόπου και κατ’ επέκταση της χώρας μας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;

Tο Σχολείο Τουρισμού OnTour, απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που άμεσα ή έμμεσα, απασχολούνται και επηρεάζουν το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες της εκάστοτε περιοχής. Σε όλους εκείνους τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες, σπουδαστές του κλάδου, που αναζητούν νέες γνώσεις, που επιθυμούν να γίνουν καλύτεροι, που επενδύουν στην επιχείρηση τους μέσα από την ανάπτυξη των ανθρώπων τους, που βλέπουν πως ο μόνος τρόπος να πάει ένας τόπος μπροστά είναι να διατηρήσει ή να δημιουργήσει, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά. Σε όλους όσους πιστεύουν ότι η επιτυχία βρίσκεται στη διαρκή ενημέρωση, στις συνεργασίες και στη συνεχή προσπάθεια.

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ;

Κάθε διοργάνωση Σχολείο Τουρισμού OnTour, κρύβει από πίσω της μία τοπική ομάδα διοργανωτών και εθελοντών, που με το πάθος, την όρεξη και το μεράκι τους, έφεραν το Σχολείο Τουρισμού OnTour στον τόπο τους. Της ομάδας αυτής ηγείται ένας Τοπικός εκπρόσωπος, ο Local Ambassador της περιοχής, ο οποίος έχει αναλάβει να κάνει πραγματικότητα όλες τις αξίες και τις φιλοδοξίες του ΣΤΟΤ στον τόπο του.

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ διοργανώνουν ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας.

Την ομάδα επαγγελματιών, που πλαισιώνουν την τοπική διοργάνωση ηγείται η Local Ambassasor, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας και Αντιπρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κυρία Σοφία Φιλιππίδου.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ;

Στο Σχολείο Τουρισμού OnTour ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , θα μπορέσεις να δεις τα πράγματα αλλιώς. Θα ακούσεις για τις τάσεις της αγοράς, ότι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία του κλάδου, πως διαμορφώνονται σήμερα οι ανάγκες, τα θέλω και οι απαιτήσεις των επισκεπτών μας. Θα βρεις τον δικό σου ρόλο μέσα στην αλυσιδωτή αντίδραση που ονομάζεται τουρισμός, θα προβληματιστείς, θα ενθουσιαστείς και θα θέσεις νέους στόχους.

Πέραν των νέων γνώσεων, που θα σου προσφέρουν απλόχερα οι ομιλητές μας, θα έχεις τη δυνατότητα να ενισχύσεις το δίκτυο γνωριμιών σου, να ακούσεις από πρώτο χέρι τι έχουν να πουν για όλα τα τρέχοντα θέματα του κλάδου, οι συνάδελφοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής σου και τέλος, θα γελάσεις, θα συγκινηθείς και θα φύγεις ανανεωμένος/η και με περισσότερη διάθεση και πάθος για το αύριο!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολουθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το ΙΝΣΕΤΕ.

 

Ημέρα Υλοποίησης: Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, 10:00-17:30

Τόπος Υλοποίησης: Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου

 

Το Σχολείο Τουρισμού έχει στεφθεί με επιτυχία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και αφορά σε όλες τις θέσεις στον κλάδο του Τουρισμού

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog