Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λαϊκή Ενότητα:Συναλλαγή ΣΥΡΙΖΑ (Δέδε) με Χρυσή Αυγή στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου

- Advertisement -

ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Θέμα: «Συναλλαγή ΣΥΡΙΖΑ (Δέδε) με Χρυσή Αυγή στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου»

Ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κ. Γ. Δέδες, προκειμένου να μην εκλεγεί ως αντιπρόσωπος στη Γ.Σ. της ΕΝ.ΠΕ. ή ο κ. Μπουντρούκας ή ο κ. Γόντικας ή ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θ. Πετράκος, δεν δίστασε να συναλλαγεί με τον εκπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής» ο οποίος στήριξε με την ψήφο του την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να εκλέξει δύο αντιπροσώπους στην Γ.Σ. της ΕΝ.ΠΕ.

Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι αποκαλυπτικά. Η παράταξη του κ. Νίκα 16 ψήφους (όσοι ήταν οι παρόντες σύμβουλοί της, διότι απουσίαζε ένας), η παράταξη του κ. Τατούλη 17 ψήφους (όσοι είναι οι σύμβουλοί της), η παράταξη του κ. Μπουντρούκα 2 ψήφους, η παράταξη του κ. Γόντικα 2 ψήφους, η «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» 2 ψήφους, 1 άκυρο ο κ. Κάτσαρης (όπως δήλωσε δημόσια) και η παράταξη του κ. Δέδε πήρε 9 ψήφους (7 παρόντες σύμβουλοί της και η κ. Λυμπεροπούλου το άθροισμα είναι 8), συνεπώς η 9η ψήφος ανήκει στον εκπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής».

Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε παράδειγμα προς μίμηση στη στάση της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία, η οποία συναλλάχτηκε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στο Σύνδεσμο Ύδρευσης και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας.

Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τον υποκριτικό αντιφασισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Για την «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι

Θανάσης Πετράκος

Δημοσθένης Δρούγας

- Advertisement -

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τους έχει ξεγραμμένους ο ελληνικός λαός και πετάγονται κάθε τρεις και λίγο να γράψουν κάτι για να φαίνονται. Η ουσία όμως δεν αλλάζει. Τα ψηφοδέλτια τους δεν μπήκαν σε φακέλους πίσω από τα παραβάν των εκλογικών τμημάτων, αλλά πετάχτηκαν μαζικώς στον κάλαθο των αχρήστων.

  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΟΥΑΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ? ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙΑ, ΚΟΨΙΔΙΑ, ΠΑΪΔΙΑΚΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 7 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΙΣΘΟ ΜΗΝΙΑΙΩΣ?

  3. οι λα.ε. πρόδωσαν τους συντρόφους του σύριζα αλλά ο ελληνικός λαός δεν τους συγχώρεσε ποτέ για αυτό. Τον προδότη δεν τον θέλει ούτε ο Θεός αλλά ούτε και ο διάβολος.

  4. Ποσα δεντρα καταστραφηκαν για να γινουν χαρτι και να τυπωθουν ψηφοδελτια για αυτο το προδοτικο εως ανυπαρκτο κομμα; κ μας παρουσιαζονται μετα κ οικολογοι;

  5. Το ποιό κόμμα πρόδωσε τις ελπίδες του Ελληνικού Λαού και της αριστεράς έχει όνομα ΣΥΡΙΖΑ το λένε! Γι’ αυτό αντί να κρίνετε κάθε ανάρτηση μέλους της ΛΑΕ δείτε τα χάλια σας που μαζέψατε όλα τα κατακάθια του ΠΑΣΟΚ . Δείτε που δεν μπορείτε να κάνετε αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη γιατί εφαρμόζει το πρόγραμμά σας κι ενώ ο κόσμος καίγεται το πρόβλημα σας στη Βουλή είναι ο JOKER !

  6. Εσείς οι Συριζαίοι θα απαντήσετε τα κάνατε πλακάκια με τη Χρυσή Αυγή ναι η οχι; Γιατί με τις μέχρι τώρα απαντήσεις μάλλον έχετε ζηλέψει τη δόξα του γνωστού Τάκη Τσουκαλά , ίσως είναι και πιο σοβαρός από σας.

  7. Κάποιος προδότης απάντησε εδώ στις κατηγορίες περί προδοσίας των συντρόφων και της Ελλάδας. Τόλμησε, στο όνομα της δημοκρατίας θα μας πει, να πάρει θέση. Ας μας πει για την ανάληψη ευθύνης πλήρως από τον Λαφαζάνη για την πανωλεθρία τους στις εκλογές. Αλλά για αυτό δεν θα πει τίποτα, μόνο θα κατηγορήσει ετέρους για να νοιώσει πως κάνει…αντιπολίτευση. Τέτοια αντιπολίτευση όμως του την γύρισαν στα μούτρα οι πολίτες όλης της χώρας.

  8. Προς 16:29 δεν απαντάς και προσπαθείς ν’ αλλάξεις κουβέντα δεν μιλάμε για τις εκλογές αλλά για την συμμαχία με τους Χρυσαυγήτες στην περιφέρεια. Δεν έχεις τα κότσια να απαντήσεις ούτε εσύ ούτε οι άλλοι αλλαλάζοντες σαν κάφροι σε εξέδρα γηπέδου. Ο Λαφαζάνης είχε την ευθυμία να αναλάβει τις ευθύνες του εσείς πότε θα αναλάβετε τις δικές σας που ρίξατε τον Ελληνικό λαό στα νύχια του Μητσοτάκη με την πολιτική προδοσία σας.

  9. Δεν θα απαντήσω με ύβρεις, μισαλλοδοξία και κακεντρέχεια, στοιχεία που χαρακτηρίζουν πλήρως τους αποστάτες της λα.ε., αλλά με ευχές. Χρόνια πολλά στον Δημήτρη τον Κόρκα σήμερα, παλιό σύντροφο και στυλοβάτη του αυτού του πολιτικού συνονθυλεύματος κι ας αλλαξοπίστησε. Να χαίρεται την γιορτή του και να γεμίσει σωφροσύνη.

  10. Δεξιούρες και ψευτοαριστεροί του Σύριζα οι αγωνιστές της ΛΑΕ θα μπαίνουν καρφί στο μάτι σας. Γλείψτε τα αφεντικά σας -μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε- και βγάλτε την χολή που έχετε μέσα σας. Όσο για την συμμαχία με τα φασισταριά,δεν ειναι η πρώτη φορά. Στο Καστελοριζο δείξατε το ποιόν σας!

    • Καναβουρακι και πισω στο κλουβακι σου παπαγαλακι της ΛΑΕ. Τα αποτελεσματα εδειξαν οτι ολα τα κομματα, ακομη και τα χρυσαυγουλα που σας εριξαν στα αυτια στις εκλογες, ειναι καρφι στο ματι σας. Εσεις εισαστε ο αποπατος της πολιτικης σκηνης στην Ελλαδα, αφου αδυνατειτε να επιρρεασετε οποιεςσδηποτε εξελιξεις, ακομη και τις πιο μικρες. Στα λοιπα κομματα σας κατατασσουν οι παντες. Μας λεγατε πως υπαρχει οργανωμενο σχεδιο απο πισω σας, αλλα οι εκλογες απεδειξαν το αντιθετο και επιβεβαιωσαν οσα ολεθρια ποσοσα σας εδιναν ολες οι δημοσκοπησεις. Τωρα το κουβακακι σας και σε αλλο νομισματοκοπειο.

  11. Δεν προσπαθώ να ξεφύγω. Για να πάρετε απάντηση, περιμένουμε να δούμε τις αδιάσειστες αποδείξεις σας, διότι αυτό που αναφέρετε δεν είναι τίποτε άλλο πλην αυθαιρέτου, σκοπίμου, και ιδιοτελούς ερμηνείας. Κάποιος να σας μαζέψει εκεί στο τσίρκο “λαϊκή ενότητα”.

  12. ΩΠΑ, ΤΟΥς ΣΤΡΙΜΩΞΕς ΤΩΡΑ ΓΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕς, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕς ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕς ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥς, ΟΙ ΤΙΠΟΤΑΔΕς.

  13. Αυτές τις αποδείξεις περιμένω κι εγώ φίλε 22.45. Νόμιζε ο άλλος ο αεριτζής ότι προσπαθώ να ξεφύγω και σπάσε πλάκα, θα δεις πως θα ξεφύγει εκείνος και θα κάνει την απάντηση τσίχλα. Και θα σου πω μετά εγώ ποιος θέλει να ξεφύγει, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και την “ποιότητα” του κόμματος που υπηρετεί. Ενός κόμματος που ξέρει να ρίχνει λάσπη προς πάσα κατεύθυνση, αλλά όταν έρχεται η ώρα των στοιχείων, χώνεται στην ποντικότρυπα του. Αυτό θα κάνει και τώρα, αν δεν το έκανε ήδη. Ρε ξουτ, ουστ με δαύτους !!

  14. Ποιός ασχολείται με αυτούς ρε παιδιά? Αυτοί είναι οι δωσίλογοι και πολιτικοί χαφιέδες του 21ου αιώνα και για την χώρα αλλά και για το κόμμα που τους ανέδειξε και μετά το βρήκαν ως ευκαιρία πλουτισμού, αντί να το δουν ως υπηρεσίες προς τον τόπο και τον λαό.

  15. Δηλαδή-ς ωρέ Συριζαίοι δεν έγινε σύμπραξη με τον Τσεμπετζή; Άντε και δεν έγινε,με τον Κασιδιάρη στο Καστελόριζο δεν έγινε ξέπλυμα; Οι δε δεξιούρες στην Καλαμάτα δεν του έδωσαν έμμισθη θέση; Η λύσσα και μόνο που βγάζετε είναι ενδεικτική της εσωτερικής σας θολούρας! χα,χα,χα……

  16. Η παράταξη του κ. Δέδε πήρε 9 ψήφους (7 παρόντες σύμβουλοί της και η κ. Λυμπεροπούλου το άθροισμα είναι 8), συνεπώς η 9η ψήφος ανήκει στον εκπρόσωπο της «Χρυσής Αυγής». Αν γνωρίζετε αριθμητική το άθρισμα αυτό λέει συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή και βέβαια δεν είναι η Πρώτη φορά είχαμε και τις από κοινού φωτογραφίσεις στα νησιά με την ΧΑ και την αλλαγή στον ποινικό κώδικα για να πέσει στα μαλακά η ΧΑ για τα εγκλήματα της! Οσο για προδότες κλπ δείτε τη μούρη σας στο καθρέφτη να τους δείτε και ψάχτε στο ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου να δείτε ποιοί έστελναν βιογραφικά νωρίς – νωρίς για να διοριστούν.Αυτά και τέλος μ’ εσάς από μένα .

    • ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΛΑ.Ε. ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ.

  17. Όχι τώρα οι προδότες να πιάνουν στο στόμα τους τον ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου. Προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεβγάλουν από επάνω τους το στίγμα του προδότη, λασπολογώντας, αλλά ο λαός έχει μνήμη. Άπξ προδότης, πάντα προδότης.

  18. Και τι είναι ο συριζα Λουτρακίου για να μην τον πιανουμε στο στόμα μας; Ο όσιος Παταπιος; Μιλούν για προδοσία οι τσανακογλείφτες του συστήματος και αυτοί που υπέγραψαν το τρίτο μνημόνιο!!!!Αυτή η λύσσα αας ,ειναι ο,τι πιο αποδεικτικό της ενοχής σας. Πρωτα όμως να μαθετε στοιχειώδη αριθμητική για να μετράτε και τα κουκιά..

    • Δεν πας καλύτερα στο λιγνιτωρυχείο Πτολεμαίδας να τα πεις αυτά? Κι αν είναι κάποιος που βρίσκεται μέσα εκείνην την ώρα, ίσως προσέξει κι εσένα και τον Λαφαζάνη τον ηγέτη, τον μεγάλο ευεργέτη, τον θρύλο, τον τιτανοτεράστιο, το πρόσωπο της ημέρας, τον απέραντο, τον Κολοσσό της Ρόδου, τον πολιτικό των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών, τον μεγιστάνα της αριστεράς, τν ατελείωτο, το πολύτιμο διαμάντι του Μπρέζνιεφ, τον αθάνατο!

  19. Μάθατε να μετράτε ή παραμένετε αστοιχείωτοι; Καλή κουμπαριά κ’ με τον …Καραϊσκακη της ΧΡ.ΑΥΓΗΣ!Αν δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε!

    • Αυτό το λες τώρα απευθυνόμενος στο Λουτράκι ή στο λιγνιτωρυχείο Πτολεμαΐδας? Δεν ήσουν σαφής, ίσως λόγω του υπέρμετρου πολιτικού σου, και όχι μόνο, εκνευρισμού. Την οποία Πτολεμαΐδα πάντως πολύ την αγαπούμε. Τους χαιρετισμούς μας (όχι προδοτικούς σαν μερικών-μερικών) στην οργάνωση της ωραίας Πτολεμαΐδας. Εμείς είμαστε ειλικρινείς και αν κάναμε κάποια πολιτικά λάθη, θα τα διορθώσουμε στις επόμενες εκλογές διότι και άνθρωποι είμαστε και εμπειρία έχουμε. Για άλλους δεν ξέρω αν θα υπάρχουν ακόμη ως οντότητες, πολιτκές, ή θα εξαφανιστούν από προσώπου γης. Για κομματικές δεν έγραψα, γιατί αυτό το ξέρουν και τα γαϊδουράγκαθα της Πτολεμαΐδας αλλά και του Λουτρακίου.

  20. Ψυχραιμια συντροφια. Εσεις εχετε ξεπερασει σε τραγικοτητα τον μεγα Σοφοκλα. Θα γραφτειτε στο πανθεον της πολιτικης ιστοριας της νεοτερης Ελλαδας με γραμματα χρωματος τσιρλι, χαχαχαχα………. !

  21. Oπως στην χουντα ελεγαν οι φοιτητες στο ραδιοφωνο, εδω πολυτεχνειο, εδω πολυτεχνειο, προτεινω να φτιαξουν και στην Λα.ε εναν σταθμο κ να φωναζουν, εδω νομισματοκοπειο, εδω νομισματοκοπειο, ακουτε την φωνη των ελευθερων προδοτων-αγωνιστων… ωρε τι παθαμε με τουτους, γελανε μαζι τους κ τα μουσια του Μαρξ!

  22. Μπήκαμε στον Νοέμβρη, οπότε κάποια ανακοίνωση θα προετοιμάζουν προς ανάρτηση για το Πολυτεχνείο εκεί στην ΛΑ.Ε. για να δείξουν μια παρουσία, αλλά η απουσία τους από τον πολιτικό στίβο της Ελλάδας είναι υπογεγραμμένη και σημαδεμένη από την προδοσία τους διότι άπαξ προδότης, πάντα προδότης από τον ελληνικό λαό.

  23. Αφήστε κατά μέρος τους αφορισμούς και τις κατηγορίες για προδοσία!Αν δεν θεωρείτε τους εαυτούς σας ανακόλουθους,σημαίνει ότι είχατε αποφασίσει να ενδώσετε. Αλλά για την ταμπακέρα ούτε λέξη! Συνεργάτες του Κσιδιάρη και του Τσεμπεντζή! Αλλά τι να περιμένει κανείς απο ανθρώπους που δεν ξέρουν ουτε μεχρι το 20 να μετράνε;Να δω πότε θα ξελυσσάξετε!!!!χα,χα,χα!!!!!!!

  24. Εσείς που ξέρετε να μετράτε και είσαστε γεροί στην αριθμητική, δεν μας λέτε πόσον τοις εκατό πήρατε στις τελευταίες εκλογές και κατά πόσο αυτό το ποσοστό -μαζί με την λαφαζανοδήλωση περί πλήρους αποδοχής ευθύνης- αποτελεί και την κομματική σας ταφόπλακα? Οι πολίτες μήπως δεν σας ψήφισαν γιατί είναι φασίστες? Πού εσείς αποδίδετε αυτό το πολιτικό ρεζιλίκι σας, αν όχι στην ανικανότητα και ανευθυνότητα σας διακεκοσμημένες με υπέρμετρα υψηλή δόση προδοσίας? Για να σας ακούσουμε.

  25. Προδότες είναι αυτοί που ψηφισαν μνημόνια ,εφαρμοστικούς νόμους και νομιμοποίησαν την Χρυσή Αυγή .Το ότι δεν διστάζουν να συνεργάζονται μαζί της είναι η πιό τρανή απόδειξη του αριβισμού τους. Απόδειξη επίσης αποτελεί η οργή και η λύσσα η κακιά των συριζαίων.

  26. Ωχ, ωχ, φουντωσε και κορωσε ο συντροφος γιατι τον ειπαν προδοτη. Και επειδη δεν ειχε υπνο στις μια το ξημερωμα, ειπε να απαντησει προδιδοντας για μια ακομη φορα αυτους που τον ανεβασαν στην εξουσια, αλλα…ξεχασαν να δωσουν υπουργικη καρεκλα ειτε σε αυτον ειτε στο συναφι του.

  27. Άντε βρείτε μια δουλειά ρε χαραμοφάηδες που περιμένετε να εκλεγείτε στην βουλή για να τα κονομήσετε χοντρά. Χαραμοφάηδες, ε χαραμοφάηδες. Γιαυτό σας γύρισε την πλάτη ο λαός και κάνετε εδώ καμιά ξερή ανακοίνωση με επιθέσεις κατά πάντων, για να δείξετε εσείς καλοί και οι άλλοι κακοί. Καλοί δεν είσαστε όμως. Χαραμοφάηδες είσαστε.

  28. O κύριος της φωτογραφίας, έτσι λιγουλάκι να το πάρει το μουστακάκι του στα πλαϊνά, θα το κάνει χιτλερικούλι και θα του πηγαίνει μούρλια. Να βρει και μια Εύα Μπράουν και να αφήσει τους πάντες σύξυλους τις απόκριες. Τι να την κάνει την πολιτική? Δεν το κατέχει το σπορ.

  29. Όντως, η λύσσα σας ,ξεπερνά κάθε όριο!!!! Έχετε πλάκα!!!! Προσοχή στα εγκεφαλικά.Οι φασίστες,ειναι επιρρεπείς!!!!!!χα,χα,χα!!!!!!!!

  30. Κοκκίνησε σαν γογγυλόριζα Μεσσηνίας από τον θυμό του ο συντροφίσκος λαές. Αυτό δείχνουν με σαφήνεια τα μπόλικα θαυμαστικά που έβαλε εδώ για να μας πει πως τάχα της ξεκαρδίστηκε στα γέλια ο καψερός. Όλοι οι προδότες ξεκαρδίζονται και περνάνε καλά, μέχρι να έρθει η ώρα τους, γιατί τον προδότη δεν τον θέλει ούτε ο θεός αλλά ούτε και ο διάβολος. Και η ώρα τους ήρθε. Ποιός το λέει αυτό? Ο λαός. Πως το αποδεικνύει έμπρακτα? Με το μαύρισμα που έριξε σε όλο το σκυλολόι των προδοτών στις εκλογές. Και αυτά δεν είναι εικασίες, αλλά θλιβερή, πικρή και αφόρητη πραγματικότητα! Αν θέλετε γευτείτε την, αν θέλετε τρίψτε την στα μούτρα σας. Διαλιέχτε και πάρητε….!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog