Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ POSEIDONA HANDBALL A2

- Advertisement -
Σπουδαίο  παιχνίδι πραγματοποιήθηκε για την 2η αγωνιστική της Α2 handball στο κλειστό Γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος στο Λουτράκι μεταξύ του Ποσειδώνα Λουτρακίου και των Βριλησσίων. Βρίσκοντας νικητές τους γηπεδούχους 26-21.
Το ματς από την αρχή του ήταν ντέρμπι με τις δυο ομάδες να αναζητούν την νίκη μετά την απώλεια βαθών στην 1η αγωνιστική. Τα Βριλήσσια έχοντας καλύτερα πατήματα στο γήπεδο  είχε ισχνό προβόδισμα στο σκορ,  κλείνοντας το ημίχρονο 11-12 υπέρ του.
Στη συνέχεια του Β΄ημιχρόνου η εικόνα δεν άλλαξε με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Ο Ποσειδώνας στο τελευταίο 20 λεπτό έβγαλε άμυνες με αιχμή του δόρατος  τον Βλαχογεωργό με καίριες αποκρούσεις στο τέρμα, καθως και με την είσοδο του Τυφτικίδη που έδεσε την άμυνα, εκμεταλλευτικέ τις αντεπιθέσεις και με τον συνήθη ύποπτο Αικατερίνη με 7 γκολ, και σε δημιουργία και εκτέλεση τον Ν.Χατζηκωνσταντινου (7 γκολ) δημιούργησε μια διάφορα ασφαλείας 3-4 τερμάτων διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 26-21 υπέρ των γηπεδούχων.
Μετά το αποτυχημένο ξεκίνημα της σεζόν και την ήττα από τον Ηλυσιακό, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου «σοβαρεύτηκε» και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στην Α2 Ανδρών για την σεζόν 2019-2020.Τα Βριλήσσια ψάχνουν ακόμα την πρώτη τους νίκη και θα πρέπει να αλλάξουν κάτι δραστικά αν θέλουν να πετύχουν τον στόχο της ανόδου
Ο προπονητής της ομάδας, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, δήλωσε στο greekhandball.com για το ματς με τον ΕΣΝ Βριλησσίων: «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς, έπρεπε να το πάρουμε. Η ομάδα ανταποκρίθηκε. Είχαμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα, γι’ αυτό το ματς. Η νίκη, παρ’ όλα αυτά, ήρθε δύσκολα».
Ο παίκτης του Ποσειδώνα, Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά. Οι άμυνες τα έδωσαν όλα. Ο τερματοφύλακάς μας, Βλαχογεώργος, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Επιθετικά βρήκαμε λύσεις, και παίξαμε αρκετές φορές γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά, όπως με τον Ηλυσιακό. Βρήκαμε «εύκολα» γκολ με τις αντεπιθέσεις του Αικατερίνη, ενώ ο Νάσος Χατζηκωνσταντίνου ήταν άψογος στο ένας με έναν».
Και πρόσθεσε: «Σήμερα (26/10), θα έλεγε κανείς, πήραμε τους βαθμούς, που χάσαμε την προηγούμενη αγωνιστική.  Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για το πάθος που έβγαλε. Θα ήθελα να αφιερώσουμε τη νίκη στον εορτάζοντα, Δημήτρη Χρηστόπουλο. Κεφάλι χαμηλά, προπόνηση και το βλέμμα στην επόμενη αγωνιστική».
Ο παίκτης του Ποσειδώνα, και πρωταγωνιστης στη νικη του Ποσειδωνασ Κωνσταντίνος Βλαχογεώργος, σχολίασε στη καμερα του πσσειδωνα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 26-21
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-5, 4-7, 7-8, 9-9, 11-12 (σκορ ημιχρόνου), 11-12, 15-15, 18-16, 21-18, 22-18, 26-21
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Χατζηκωνσταντίνου Κ.): Βλαχογεώργος, Αικατερίνης 7, Γκίκας 2, Τιφτικίδης, Καραβάς, Ζέρβας, Δώδας, Χριστόπουλος 1, Χατζηκωνσταντίνου Ν. 2, Δημητρόπουλος 1, Χατζηκωνσταντίνου Αθ. 7, Παλαιολόγος, Βασιλειάδης 2, Ρουμελιώτης 4
ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Δραγάζης Γ.): Καμπούρης, Ακάλεστος 5, Γκουλέ 8, Νικολίνταης, Παναγόπουλος, Αντωνιάδης, Τσοπανίδης 1, Μπαγιάς, Βαμβακάς 2,Κουτσόπουλος 2, Πέρρος 2, Σομπιρακούλ 1, Κουμαραδέλης
Διαιτητές: Χρόνης – Αβράμης, Πέναλτι: 2/3, 1/2, Δίλεπτα: 5-3

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog