Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Mαρία Πρωτοπαππά : Ήμουνα γλάστρα

- Advertisement -

Τι ήμουν; ρώτησε η Μαρία Πρωτοπαππά, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ. Μια απλή δημοτική σύμβουλος ήμουν,συνέχισε λέγοντας στην τοποθέτησή της στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αυτά τα λόγια της προκάλεσαν την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, Θανάση Μουζάκη, ο οποίος της απάντησε λέγοντας:

“Ησουνα η αντιδήμαρχος Οικονομικών, η αντί αυτού του Δημάρχου. Οχι μια απλή δημοτική σύμβουλος….Επιτέλους, τι ακούμε εδώ μέσα.Μια απλή δημοτική σύμβουλος;”

“βιτρίνα και γλάστρα ήμουνα”, απάντησε η Μαρία Πρωτοπαππά

 

Δείτε το video https://www.youtube.com/watch?v=Res73offOuk&feature=youtu.be

 

https://youtu.be/Res73offOuk

 

 

 

 

- Advertisement -

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ

  2. Γλάστρα? αλλά τά λεφτακια από τόν μισθό τά αρπαζες, δεν σέ χάλασε, δεν πρόκειται να γίνεις δήμαρχος ποτέ με αυτά που λες, μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε αλλά εσύ ποτέ.

  3. το τωρινο δημοτικο συμβουλιο εχει καταντησει αηδια . Τι σοβαρες αποφασεις να παρθουν για την πολη οταν ορισμενοι βρισκονται εκει για να βγαζουν χολη και να δημιουργουν προβληματα ? Παρακολουθουμε τα γεγονοτα και εμεις οι σοβαροι πολιτες και αηδιαζουμε .Και μην πει κανεις οτι ειμαι γκιωνικος, ουτε καν .Απλα με λυπη μου διαπιστωνω εναν πολιτικο ξεπεσμο που δεν οδηγει πουθενα .Προβλημα δημιουργουν στον δημο ολοι αυτοι .

  4. Και πο.τις δυο παραταξεις Γκιωνη ΠρωτοπαππαΕιναι για κλωτσιες που ειναι τα σοβαρα ατομαΔεν υπαρχουν μονο για γελια και για κλαματα

  5. Και ως γλάστρα δηλαδή ανέθετε απευθείας έργα χιλιάδων ευρώ στον αντρούλη της αδελφούλας της και μάλιστα πάνω από δύο φορές; (Ας είναι πάντα καλά ο μι.φι που μας άνοιξε τα μάτια) Σκέψου να μην ήταν και γλάστρα δηλαδή. Εκατομμυριούχο θα τον έκανε τον γαμπρούλη της τότε…!

  6. Ειδαμε πως προκοψαμε με κοντους, μπισμπικες, ζερβους, πρωτοπαππαδιες, μουζακηδες και βασιλειου σε αυτον τον τοπο. Καλα το ειπε ο αλλος ο φιλος, πολιτικος ξεπεσμος.

  7. Ο καθένας καταλαβαίνει πως η τέως αντιδήμαρχος δεν κάνει καμία αντιπολίτευση στις δημοτικές συγκεντρώσεις πλέον, μόνο χολή και μίσος βγάζει προς τους πάντες, θεωρώντας τους υπευθύνους που δεν εξελέγη δήμαρχος (εννοείται τους άλλους και ποσώς τον εαυτό της) και ασφαλώς γνωρίζει πως τέσσερα χρόνια αργότερα είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και κανείς δεν μπορεί να της εγγυηθεί πως ίσως και να είναι πολύ, μα πάρα πολύ αργά, για αποκλειστικά βιολογικούς λόγους, αν δεν προκύψει τίποτε άλλο δηλαδή. Αυτοί οι δύο παράγοντες κάνουν τις κάθε δηλώσεις της να εμπερικλύουν απύθμενη κακία, κακεντρέχεια και φρικτή αποστροφή προς το ανθρώπινο είδος, ουσιαστικά, αφού το ανθρώπινο είδος της στέρησε τον πολυπόθητο τίτλο, λες και είναι τίτλος ομορφιάς.

  8. Για το αν ήσουν βιτρίνα και γλάστρα, δεν μπορώ να το πω με κάθε βεβαιότητα. Αλλά το ότι γίνεσαι πλέον σκυλορεζίλι τόσο μέσα στην αίθουσα των δημοτικών συμβουλίων όσο και έξω στην Βενιζέλου και στην παραλία, αυτό είναι πασιφανές και αντιληπτό όχι μόνο στους πολιτικούς σου αντιπάλους, αλλά και σε όλους εμάς τους απλούς πολίτες. Συγχαρητήρια…!

  9. Γλάστρα η Μαρία?Η Δήμαρχος Αγίων Θεοδώρων που σάρωσε με 200 και πλέον ψηφοδέλτια μπροστά την 1η Κυριακή στους Αγίους???Τώρα, πως ο Ράτης βγήκε πρώτος σε σταυρούς σε όλο τον Δήμο, χρίζει διερεύνησης!Για γέλια και για κλάματα όλοι τους

  10. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ (ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ) ΝΑ ΑΥΤΟ ΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΟΥ. ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΤΙΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΤΙΣΤΗΚΕΣ

  11. Ναι, αλλα τι γλαστρα… γλαστρα με ευωδιαστη τσουκνιδα μεσα να μοσχοβολανε όλοι οι Αγιοι Θεοδωροι απο το ενα ακρο στο αλλο, σκεπαζοντας με το θεσπεσιο αρωμα τους και τις καβαλίνες των γαιδουριων της περιοχης.

  12. Αγαπητη κυρια, δεν μας διευκρινισατε ομως τι γλαστρα ακριβως εννοειτε, διοτι υπαρχουν οι πηλινες διακοσμημενες που κατασκευαζονται αριστοτεχνικα στο εργαστηριο ικανων και επιδεξιων πλαστουργων, αλλα υπαρχει και η πλαστικουρα που πωλειται μαζικως απο την…αριστοκρατια των Εξαμιλιων. Θα μας πειτε μονη σας ή θελετε να επιχειρησουμε να μαντεψουμε εμεις; Δηλαδη ο δημοτικος κυριαρχος λαος τον οποιον υπηρετειτε;

    • Έλα, πιπέρι στο στόμα. Θα σε κατηγορήσει για σεξιστή ώστε να αλλάξει και το θέμα και να καλύψει την ανευθυνότητα-ανικανότητά της!

  13. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟς Ο 7.04, ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΧΥΘΕΙ Ο ΚΑΦΕς ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΞΥΝΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΕΝΟς ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΟΧΩΜΑ ΚΑΙ ΛΕΩ: ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΛΑΣΤΡΑ, ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ… ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ 7.04, ΕΓΡΑΨΕ, ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ !!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ.

  14. Εγώ από πλευράς μου, αγαπητοί συμπολίτες, θλίβομαι οικτρά για την όλη κατάσταση, αλλά δεν θα πω τίποτε από σεβασμό προς την ηλικία της πρώην αντοδημάρχου οικονομικών.

  15. Έδωσε κ σήμερα σώου η κυρά_μαρω στο δσ της τουριστικής. Αλλά πήρε το μάθημα της κανονικά. Όσο πάει το πατώνει…. Εξευτελισμό το λένε αυτό ή μαράθηκα στη γλάστρα? 😂😂😂😂😂😂😂Jole7

  16. Για να βαλω τα πραγματα στη θεση τους, να πω σε οσους σεξιστες επιτιθονται αδιακοπα στην κυρια Πρωτοπαππα πως ουτε το κοριτσακι με τα κοτσιδακια παριστανει, ουτε το μοντελο. Γνωριζει πολυ καλα πως ειναι καποιας περασμενης ηλικιας και πως δεν εχει ουτε το σωμα ουτε τα πνευμονια αθλητριας. Εχει το γνωθι σ’αυτον και ξερει πως δεν αργει η ωρα να την κανει και μια ευτυχισμενη γιαγια η Γιαννουλα. Συνεπως ειναι προσγειωμενη και δεν παριστανει ουτε την μπεμπεκα, αλλα ουτε και την Μπελα Χαντιντ.

  17. ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΕΙΚΟΥΣΘΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΝΤΟ ΩΣ ΕΜΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΝΤΟΡΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΑ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΤΟΣ

  18. μια χαρα. να γραφτει κ στα καπη, κ να ασχοληθει με αυτα, μιας κ στην πολιτικη ζωη του τοπου μας εδωσε ολα αυτα τα χρονια τα μεγιστα.😂😂😂😂😂😂😂Jole7

  19. τι σοφα λογια ! μενω αναυδη απο τον λογω της κυριας μελουσας Δημαρχου ! περνω τον ψηφο μου ΠΙΣΩ ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ😡😡😡😡😡

  20. Πόσο σας λυπάμαι ρε εκεί μέσα στο “Δημοτικό συμβούλιο” !!! Μίλησε και το αμόρφωτο ο Μουζάκης τράβα να πουλήσεις καμία πίτσα ντιλίβερι ρε (με σεβασμό πάντα στους φίλους μου των ντιλίβερι γιατί αυτοί αγωνίζονται τουλάχιστον δεν ξύνονται όπως οι μουζάκηδες κλπ.) τώρα όσον αφορά την γλάστρα που χαρακτήρισε τον εαυτό της η Μαρία, μάλλον ήταν χαρακτηρισμός που προσβάλλει πρώτα την ίδια. Αυτο-προσβλήθηκε δηλαδή σε μία ώρα δύσκολή που όλοι κατηγορούν αλλήλους. Και τέλος για να κλείσω….Σας βαρεθήκαμε, βρώμισε η πόλη, έγινε παρακμιακή! ΔΕΙΤΕ επιτέλους γύρω σας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    • Αυτα τα λες γιατι δεν εχεις δει τον μουζακη με τη μεγαλη του στολη, την μπατανια, τα αμφιμασχαλια και τα παρασημα ως τον αφαλο. Κατσε να τον δεις πρωτα εν ωρα εργασιας και τα λεμε μετα. Οσο για την αλλη, καλα τα λες, αλλα λιγα. Απορω παντως με το ποση ξεφτιλα μπορει να αντεξει ενας ανθρωπος, οποτε εδω παει αυτο που λεμε: μπρος στην επιθυμια δημαρχεσσας, τι ειναι ο διασυρμος. Μπρος στα…καλλη, τι ειναι ο πονος.

  21. Με οσα ξεστομιζεις κατα καιρους χωρις να τα σκεφτεσαι πρωτα, θα κανεις μεχρι και τον Γοντικα να ξεκαρδιστει στα γελια μαζι σου, εκτος κι αν πραγματι αυτος ειναι ο σκοπος σου κυρια….παρ’ ολιγον δημαρχεσσα….!

  22. Εχει τοση αγνοια, νόμων κ στοιχειώδους λογικης κατανοησης για απλα θεματα, που θα πρεπει να κανουμε το σταυρο μας, που δεν εκλεχθηκε δημαρχινα. Jole7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog