Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Mουζάκης σε Πρωτοπαππά:Δεν ήσουν μια απλή δημοτική σύμβουλος, ήσουν η αντ’αυτού του Δημάρχου. (video)

- Advertisement -

Τι ήμουν; ρώτησε η Μαρία Πρωτοπαππά, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ. Μια απλή δημοτική σύμβουλος ήμουν,συνέχισε λέγοντας στην τοποθέτησή της στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αυτά τα λόγια της προκάλεσαν την αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, Θανάση Μουζάκη, ο οποίος της απάντησε λέγοντας:

“Ησουνα η αντιδήμαρχος Οικονομικών, η αντί αυτού του Δημάρχου. Οχι μια απλή δημοτική σύμβουλος….Επιτέλους, τι ακούμε εδώ μέσα.Μια απλή δημοτική σύμβουλος;”

“βιτρίνα και γλάστρα ήμουνα”, απάντησε η Μαρία Πρωτοπαππά

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού λες ότι ήσουν “βιτρίνα και γλάστρα” έπρεπε από τον πρώτο κιόλας χρόνο θητείας να είχες παραιτηθεί κα πρωτοπαπα αλλά η π….. α η καρέκλα και το δήθεν αξίωμα είναι “γλυκα” από όλες τις πλευρες.

  2. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΣ ΕΦΕΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΙΑ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘ ΣΠΥΡΟΥ ΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ

    • ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΥΝ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΕΡΘΕΙ ΘΕΙΑ ΦΩΤΗΣΗ ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

  3. Σωστοοοος, μωρε αν την ειχε γνωρισει λιγο πριν ο Ντοναλντ, θα ειχε γοητευτει τοσο μαζι της, που σημερα αυτη η θεα θα ηταν η κυρα-πλανιταρχινα με τ’ονομα που απο την Περαχωρα θα καταφερνε να παιζει το κογκρεσο στα δαχτυλα των ποδιων της.

  4. κανει άλλη δουλιτσα τωρα. γραφει τους “στιχους” του σακελαριου.😂ειχαμε τον βαρελα με ετοιμες γραφες απο εκεινον τον περιεργο δημοσιογραφο που ηθελε να γινει κ δημαρχος, τρομαρα του, τωρα εχουμε την κυρα_μαρω να δινει το νια_νια.

  5. Κατι ηξερε ο ΣΠΥΡΕΤΟΣ που την κοπανησε απο το καραβι εστω και λιγο αργα καταλαβε το λαθος του και εφυγε ετοιμσζεται και οΒΜΠΙΣΜΠΙΚΑΣ σιγα σιγα αφορμες ψαχνει η ηδη μια δοθηκε αλλα περιμενει την επομενη για να την κοπανησει (Ο ΕΛΕΥΣΙΝΙΟΣ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog