Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βαγγέλης Γιαννακούρας: “Ανοίκεια Συμμαχία Μητσοτάκη- Κωνσταντινόπουλου”

- Advertisement -

Θλίψη και απογοήτευση προκάλεσε σε μένα η σημερινή παρουσία του Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στην Αρκαδία κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στην Βουλή των Ελλήνων, όπου ανέπτυξε την επίκαιρη ερώτηση του για το έργο ΣΔΙΤ των απορριμμάτων της Πελοποννήσου, στην “ώρα του Πρωθυπουργού”.

 

Επί σειρά ετών έχω αγωνιστεί για την εκλογή του κ. Κωνσταντινόπουλου ως Βουλευτού με στόχο την εκπροσώπηση του Προοδευτικού χώρου της Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ παλαιότερα και του σημερινού ΚΙΝΑΛ.

 

Η σημερινή εικόνα του κ. Κωνσταντινόπουλου με τα αλλεπάλληλα  συγχαρητήρια στον κ. Μητσοτάκη και τον θαυμασμό στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί προσβολή σε όλους τους πολίτες που τον ψήφισαν.

Σε ότι αφορά το έργο ΣΔΙΤ των απορριμμάτων που σήμερα στη Βουλή και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Κωνσταντινόπουλος βιάζονταν όψιμα για την ολοκλήρωσή του, είναι και θα παραμείνει έργο της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη. Δεν γνωρίζει ο κ. Βουλευτής ότι το έργο αυτό το εμπνεύστηκε και το σχεδίασε η Περιφερειακή Αρχή Τατούλη;

Δεν γνωρίζει ότι η σύμβαση που έχει ήδη υπογραφεί φέρει την υπογραφή του Πέτρου Τατούλη;

Ξέχασε ο κ. Κωνσταντινόπουλος ότι ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Νίκας, είναι υπεύθυνος για τρία και πλέον έτη της καθυστέρησης του έργου, ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου;

Ξέχασε ο κ. Κωνσταντινόπουλος ότι οι Βουλευτές του κ. Μητσοτάκη στην Πελοπόννησο υπέβαλαν ερώτηση στην Βουλή για να καθυστερήσουν το έργο;

Είναι θλιβερό να αποκαλύπτεται με τον πιο κυνικό πολιτικό τρόπο ότι την “βρώμικη” δουλειά σήμερα στη Βουλή εναντίον του Πέτρου Τατούλη και υπέρ του κ. Μητσοτάκη την ανέλαβε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

 

Υ.Γ.1.  Καταγγέλλω δημόσια την απουσία και την απόλυτη σιωπή του κ. Κωνσταντινόπουλου για το θέμα που “καίει” την Αρκαδία και ιδιαίτερα την Μεγαλόπολη με τον ξαφνικό θάνατο της οικονομίας της.

Τι έχετε να πείτε κ. Κωνσταντινόπουλε για τη δήλωση του κ .Μητσοτάκη ότι θα κλείσουν οι μονάδες της Μεγαλόπολης με βίαιο τρόπο και θα μείνουν χίλιοι και πλέον εργαζόμενοι στο δρόμο;

Η στάση του, είναι απόλυτα ταυτισμένη με του κ. Νίκα και οδηγεί στον οικονομικό μαρασμό της Μεγαλόπολης και της Αρκαδίας γενικότερα.

 

Υ.Γ.2.  Οδυσσέα, έπεσαν σήμερα οι μάσκες, αντιλαμβάνομαι όπως και όλοι οι πολίτες,  γιατί στο χωριό σου, στη Μυγδαλιά, είχε τόσο πολύ υψηλά ποσοστά ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη, ο κ. Νίκας.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog