Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπράβο σε όλους! Φύτεψαν δέντρα στο Πάρκο Νερού Λουτρακίου (εικόνες)

- Advertisement -

Δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Νερού στο Λουτράκι με τη συμμετοχή των πολλών εθελοντών,γονιών και παιδιών του ΣΕΟ Λουτρακίου,υπό την επίβλεψη του αντιδημάρχου Πρασίνου Σωτήρη Πέρρα.

Αξιζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στο συμπολίτη μας-εργαζόμενου στο Δήμο, Θάνο Βλαχοδημήτρη για την διοργάνωση και το συντονισμό της δράσης.

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σε όλους σας αλλά ρε παιδιά πρέπει νά καταλάβουμε επιτέλους ότι πρέπει νά σταματήσουμε νά φυτεύουμε πεύκα, υπάρχουν τόσα άλλα δέντρα. ΤΟ ΠΕΥΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ!!!

  2. Το έγραψα και σε αναρτήσεις στο φέισμπουκ ένα μεγάλο μπράβο στον Θανο ,στους εθελοντές ,και σε όλους που βοήθησαν στην δεντροφύτευση 👍Ο Θάνος έχει κάνει πολλες φορές στο παρελθόν τέτοιες ενέργειες !Πρεπει όλοι να καταλάβουν ότι την πόλη μας πρέπει να την βλεπουμε σαν το σπίτι μας, την αυλή μας ,και να την προσεχουμε και να την διατηρούμε καθαρή!λιγοτερα σκουπίδια και να τα βάζουμε εκεί που πρέπει !προσεχουμε και διατηρούμε ο καθένας όσο μπορεί από την πλευρά του αυτόν τον ωραίο τόπο που γεννηθήκαμε ΚΑΘΑΡΟ 😎

  3. Τα μπράβο ανήκουν στα μικρά παιδιά του ΣΕΟ Λουτρακίου (με τους συνοδούς τους) που άφησαν το κυριακάτικο παιχνίδι για να “δημιουργήσουν” και να προσφέρουν στον τόπο .

  4. Στους Αγίους Θεοδώρους δεν έχουμε δει κάποια αντίστοιχη δράση αναδάσωσης στα καμένα.Ο Σύλλογος Προστασίας του Δάσους τους χειμερινούς μήνες μπορεί να προσφέρει τα οχήματα για την δημιουργία δράσεων αναδάσωσης. Μια σκέψη απλά χωρίς καμία δόση κριτικής

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ. (ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΧΑΡΕΣ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog