Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Με επιτυχία η επιστημονική ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού στο Λουτράκι

- Advertisement -

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Επιστημονική ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού με θέμα: “Καρκίνος Μαστού: Μέχρι χθες παράλειψη. Από σήμερα πρόληψη!” το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου, στο σύγχρονο Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa, στο Λουτράκι.

Στόχος της ημερίδας ήταν να ενημερώσει το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις στην πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του Καρκίνου του Μαστού. Διοργανωτής ήταν ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική.

Στην ημερίδα μίλησαν διακεκριμένοι ιατροί ομιλητές, ο Καθηγητής κ. Στέφανος Ζερβούδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Μαστολογίας του Πανεπιστημίου του Μονπελιέ και Διευθυντής του Ελληνο-Γαλλικού Τμήματος Μαστού της Κλινικής ΡΕΑ, ο κ. Δημήτριος Γκρίτζαλης, Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Συνεργάτης Κλινικής ΡΕΑ και ο κ. Σωτήρης Μήτρου, Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Κλινικής ΡΕΑ.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης ο οποίος τόνισε πως η δημοτική Αρχή στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που συμβάλλουν στην αφύπνιση των συνδημοτών μας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Ν. Κορινθίας κ. Μαριλένα Σούκουλη – Βιλιάλη, ο Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας κ. Γεώργιος Ιατράκης Δρ. Πανεπιστημίου Aθήνας, MPhil Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Με το πέρας των ομιλιών, το κοινό είχε την ευκαιρία να πάρει ενεργά μέρος στη συζήτηση, να εκφράσει σημαντικές ανησυχίες και προβληματισμούς, να θέσει τις ερωτήσεις του και να πάρει έγκυρες απαντήσεις από τους ειδικούς ιατρούς.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” – Εθελοντές δότες μυελού των οστών – συνεργαζόμενο Κέντρο Περαχώρας για την αξιόλογη πρωτοβουλία και για τη δράση τους στην εκδήλωση, την καφετέρια – ζαχαροπλαστείο VOUCLAIT για τη χορηγία σε εδέσματα, αναψυκτικά και νερά, το Σύγχρονο Υδροθεραπευτήριο LOUTRAKI THERMAL SPA για τη φιλοξενία και την εταιρεία ΑΦΟΙ ΘΕΟΧΑΡΗ ΕΠΕ – Εμπορία δικύκλων και ανταλλακτικών για τη χορηγία σε έντυπο υλικό και υλικό επικοινωνίας της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στην κ. Αγγελική Βάββα – Θεοχάρη για την άψογη διοργάνωση και την κ. Μαρία Μανιάτη για τη συμβολή της στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog