Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Ανατολάκη. Έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

- Advertisement -

Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Ανατολάκη αφού έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

Ο Γιώργος Ανατολάκης μεσουράνησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις δεκαετίες του ’90 και του 2000 με τη φανέλα του Ολυμπιακού κυρίως, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του και στον πολιτικό στίβο και εξελέγη βουλευτής με το ΛΑΟΣ και μάλιστα πρώτος από όλους στο κόμμα του.

Σύμφωνα με τη Realnews, ο πρώην ποδοσφαιριστής είδε την πολυτελή κατοικία που απέκτησε στη Βούλα, τους κόπους μιας ζωής, να χάνεται λόγω οφειλών.

Ο Γιώργος Ανατολάκης πριν λίγες ημέρες έχασε το σπίτι του καθώς βγήκε σε πλειστηριασμό και άλλαξε χέρια έναντι 500.000 ευρώ. Τα προβλήματα όμως δεν τελειώσαν για τον άλλοτε διεθνή αμυντικό καθώς το χρέος του προς την τράπεζα είναι πολλαπλάσιο, κάτι που σημαίνει πως ο οικονομικός του Γολγοθάς δεν τελείωσε με την απώλεια του σπιτιού του, σύμφωνα με τη Realnews.

Ο πλειστηριασμός αφορούσε τη βίλα στο Πανόραμα Βούλας συνολικού εμβαδού 333 τ.μ, η οποία πέρασε στα χέρια της τράπεζας καθώς δεν υπήρχε άλλος να πλειοδοτήσει. Το μεγάλο «χαστούκι» για τον Γιώργο Ανατολάκη ήταν ο χωρισμός του πριν από δυο χρόνια με τη επί 15 χρόνια σύζυγό του, Ζάννα Χολέβα με την οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Οι δυο πλευρές πήγαν στα δικαστήρια και o Ανατολάκης κλήθηκε να πληρώσει διατροφή αρκετών χιλιάδων ευρώ στην πρώην γυναίκα του για την ανατροφή των παιδιών του.

Ένα χρηματικό ποσό που αποδείχθηκε κόμπος στην οικονομική θηλιά, η οποία έπνιξε τον πρώην βουλευτή και ποδοσφαιριστή και οδήγησε στον πλειστηριασμό της κατοικίας του.

 

 

Πηγή: zougla.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog