Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αυτοί είναι οι κατηγορούμενοι για βιασμό στη Σαλαμίνα

- Advertisement -

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για το αδίκημα του βιασμού κατά συναυτουργία, πράξη που τελέσθηκε στις 10-4-2019 στη Σαλαμίνα.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι αφού γνώρισαν μια γυναίκα μέσω κοινού τους φίλου, την οδήγησαν δια της βίας σε σπίτι και τη βίασαν και οι δύο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ Ζηνόβιο του Αχιλλέα και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1998

 

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παντελεήμονα του Χρήστου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1992.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 11-5-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού παθόντων (ενήλικων ή ανήλικων) και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφάλειας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: skai.gr

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog