Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Βικτώρια: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

- Advertisement -

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σαρωτικό πέρασμα του έντονου καιρικού φαινομένου «Βικτώρια», που συνεχίζει την πορεία του προς τις βορειοανατολικές περιοχές της χώρας.

Το απόγευμα της Τετάρτης καταγράφηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας, με τους οδηγούς να υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία, καθώς η βροχή που έπεφτε ήταν δυνατή και διήρκεσε πολλές ώρες.

Από τις πρώτες προωινές ώρες το μέτωπο της κακοκαιρίας πλήττει τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, καθώς και τα νότια τμήματα της Εύβοιας.

Δείτε τον χάρτη του καιρού που έδωσε στη δημοσιότητα, στις 4:30 τα ξημερώματα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

map_storm

Στο έλεος της κακοκαιρίας βρέθηκε τις τελευταίες ώρες η χώρα με την Κρήτη, την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα να αντιμετωπίζουν τα σοβαρότερα προβλήματα.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας τέθηκε ο νομός Χανίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε επιφυλακή ενώ πιο βράδυ θα αποφασιστεί αν ανοίξουν ή όχι τα σχολεία.

Η κακοκαιρία Βικτώρια δεν εξαίρεσε από τη μανία της και το νησί της Κεφαλονιάς, προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στο πέρασμά της, με πλημμυρισμένους δρόμους και καταστροφές ακόμη και σε οικίες.

Οι περιοχές του νησιού που επλήγησαν περισσότερο ήταν τα χωριά Νυφί και Αγία Ευθυμία. Μεγάλοι χείμαρροι με λασπόνερα και κάθε είδους υλικά πέρασαν μέσα από τις δύο κατοικημένες περιοχές, με συνέπεια να επικρατήσει πανικός.

Σε ποταμούς μετέτρεψε τους δρόμους, σε πολλές περιοχές της Κέρκυρας, η έντονη κακοκαιρία.

 

 

https://www.protothema.gr/

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog