Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Προκριματικά Euro 2020: Τρίτη στη βαθμολογία η Ελλάδα! Ιστορική πρόκριση για τη Φινλανδία

- Advertisement -

Η Ελλάδα άργησε να… ξυπνήσει στα προκριματικά του Euro 2020 και έτσι παρά τις δύο συνεχόμενες νίκες με τον Φαν’τ Σιπ στον πάγκο, δεν έχει ελπίδες πρόκρισης μέσω του 10ου ομίλου.

Η Εθνική μας πέρασε στην τρίτη θέση μετά το 1-0 επί της Αρμενίας, αλλά τις δύο πρώτες θέσεις έχουν εξασφαλίσει πια και μαθηματικά η Ιταλία και η Φινλανδία. Οι Σκανδιναβοί πανηγύρισαν απόψε την πρόκρισή τους, με το 3-1 επί του Λιχτενστάιν και θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η βαθμολογία στο 10ο όμιλο

1. Ιταλία 27 βαθμοί

2. Φινλανδία 18 βαθμοί

3. Ελλάδα 11 βαθμοί

4. Αρμενία 10 βαθμοί

5. Βοσνία-Ερζεγοβίνη 10 βαθμοί

6. Λιχτενστάιν 2 βαθμοί

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιτέλους η Εθνική παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο!Ο νέος προπονητής έχει καταφέρει μέσασε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να προσδώσει στην ομάδα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τομοντέρνο ποδόσφαιρο!Πλέον οι παίκτες μας έχουν τις σωστές θέσεις στο γήπεδο,βγάζουν αυτοματισμούς,παίζουν κάθετα!Πριν λίγο καιρό ήμασταν ένα συνονθύλευμα και τώρα βγάζουμευγεία!Μακάρι να συνεχίσουμε ανάλογα ώστε να επιστρέψει και ο κόσμος στο γήπεδο.Ευτυχώςπου από ‘δω και πέρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίζει στο Παγκρήτιο,το οποίοσαφώς και είναι “καλύτερη” έδρα από το αχανές Ολυμπιακό Στάδιο.ΥΓ1:Εξαιρετικός για ακόμα μια φορά ο Λημνιός.Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ωραίο γκολ που σημείωσε,αλλά για την γενικότερη παρουσία του στο παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog