Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Περίπτερα των ομίλων Ραψωματιώτη και Λαρσινού στην “Πελοπόννησος EXΡO” (εικόνες)

- Advertisement -

Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συντάσσουν και πάλι τις δυνάμεις τους προς όφελος των επιχειρήσεων και της ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

Η Πελοπόννησος Expoσυνεχίζει και φέτος δυναμικά με κύριο στόχονα προβάλει την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια και φυσικά τις δράσεις των επιχειρήσεων.

Το 2019, η Πελοπόννησος Expo πραγματοποιείται από τις 13 ως τις 17 Νοεμβρίου 2019 στο κτίριο ΓΕΑ ΑΕ στη Βι.Πε. Τρίπολης σε ένα χώρο συνυφασμένο στις συνειδήσεις του κόσμου με επιτυχημένες εκθέσεις της Πελοποννήσου.

Η Πελοπόννησος Expo καθιερώνεται ως μια από τις Εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας στην οποία στόχος είναι να συμμετέχουν πανελλαδικές επιχειρήσεις να δημιουργηθούν εμπορικές συμφωνίες μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, να αναπτυχθούν νέες επαγγελματικές επαφές με στόχο την εξωστρέφεια μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων και να αποτελέσει μια έκθεση μέσω της οποίας θα ενημερωθούν επισκέπτες και συμμετέχοντες από τις παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις & τις ημερίδες της Έκθεσης.

Η θεματολογία της Έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα & εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.

Τομείς Έκθεσης:

  • Τρόφιμα – Ποτά
  • Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση
  • Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
  • Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
  • Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ
Tην Έκθεση κοσμούν περίπτερα Κορινθιακών επιχειρήσεων όπως της Rap Media το Ομίλου Ραψωματιώτη και του Ομίλου Λαρσινού

 

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog