Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εναλλακτική Κίνηση Λουτρακίου: Δημόσιες τουαλέτες με κάμερες και κερματοδέκτη

- Advertisement -

Η ύπαρξη δημόσιων τουαλετών στην Κοινότητά μας είναι να πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες για δεκαετίες.

Η <<Εναλλακτική Κίνηση>> εκπροσωπούμενη από τους Κους Αλεξανδρή Ιωάννη και Κόντη Ιωάννη, προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για τις τουαλέτες στο πάρκο Λουτρακίου :

1.Συγκεκριμένα, πρέπει να προχωρήσουμε στην ανακαίνισή τους και, πέρα από την αντικατάσταση των κατεστραμμένων ουρητηρίων και των παλιών τουαλετών με νέες ευρωπαϊκού τύπου, να εγκαταστήσουμε ηλεκτρονικό σύστημα εισόδου και ελέγχου των εισερχομένων με εξωτερικές κάμερες.

Επίσης να διενεργηθεί διαγωνισμός για να δοθεί η εκμετάλλευση σε ιδιώτη. Έτσι θα εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία καθόλη τη διάρκεια του έτους και ειδικά τους μήνες αιχμής.

2.Να διερευνηθεί αν μπορεί να γίνει το ίδιο κτίζοντας δημόσια ουρητήρια στο οικόπεδο που ανήκει στον Δήμο στην πιάτσα ταξί που βρίσκεται στο παλιό ΟΣΕ.

Παρακαλούμε όπως μελετήσετε με σοβαρότητα τις προτάσεις μας.

Εναλλακτική Κίνηση – Σύμβουλοι Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας
Αλεξανδρής Ιωάννης  Κόντης Ιωάννης

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Τον κύριο Πρόεδρο Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας
Τις κυρίες-ους Συμβούλους Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Τον κύριο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων
Τον κύριο Πρόεδρο της Οικονομικής επιτροπής Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων
Την Επιτροπή Τεχικών Έργων Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδη δηλαδη εσεις Γιαννηδες οτι βλεπετε εξω που πατε βολτιστες δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουμε και εδω αυτο δεν ειναι τοσο σοβαρο προβλημα η πολη εχει αλλα ποιο σοβαρα προβληματα και αληθεια εχετε καποιον ιδιωτη στο νου σας για αυτο που λετε να προτεινετε και το λετε κοιταχτε που η πολη 5 μηνες ειναι σαν πολη ξεχασμενη να κανετε κατι να εχει κοσμο ο η πολη και το χειμωνα και αφηστε τα αλλα

  2. Ναι ειδήμονες του είδους.Θα πιάσει τον άλλον κόψιμο στου Καραντανη και θα προλάβει να φτάσει στον ΟΣε.Η αν είναι τσάρκα στην Νερα’ι’δα,θα προκανει να φτάσει απέναντι από το ΣΠΑ.Που Ζείτε εσείς;;;

  3. σε σπηλια ζειτε κυριοι (θεος να σας κανει….)? εχετε ιδεα τι σημαινει GDRP ? σας βλεπω για το δρομακαιτειο με τετοιες ιδεες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog