Ξεκίνησε σήμερα  Τετάρτη 27 Νοεμβρίου το Σχολείο On tour Κορινθίας με ομιλίες και αύριο Πέμπτη θα ολοκληρωθεί με  τα εργαστήρια , στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Τις δύο ημέρες του ΣΤΟΤ Κορινθίας πάνω από 200 συμμετέχοντες  έχουν την ευκαιρία να δουν τα πράγματα αλλιώς. Θα ακούσεις για τις τάσεις της αγοράς, ότι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία του κλάδου, πως διαμορφώνονται σήμερα οι ανάγκες, τα θέλω και οι απαιτήσεις των επισκεπτών .

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour (ΣΤΟΤ) είναι μία εκπαιδευτική μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ (ΙΝΣΕΤΕ) και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour είναι να «εξοπλίσει» τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντάς τους κίνητρα και έμπνευση μέσα από εξιδανικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Κάθε Σχολείο Τουρισμού OnTour βασίζεται στις συνέργειες των τοπικών κοινωνιών και αναδεικνύει την ανάγκη της συνεργασίας, μεταξύ όλων των παρόχων της τουριστικής εμπειρίας του επισκέπτη.

Την τοπική διοργάνωση του Σχολείου Τουρισμού OnTour ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, έχει αναλάβει ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου και η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας, μέσω της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας και Αντιπρόεδρου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου κυρίας Σοφίας Φιλιππίδου. Υποστηρικτές της διοργάνωσης το Επιμελητήριο Κορινθίας, ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων και ο Σύλλογος Επισιτιστικών ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour, τελεί υπό την ακαδημαϊκή Αιγίδα του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Για να μάθετε περισσότερα για το Σχολείο Τουρισμού OnTour πατήστε: https://www.facebook.com/events/545016089589743/?active_tab=discussion

Για να δηλώστε συμμετοχή στις ομιλίες του Σχολείου Τουρισμού ΟnTour πατήστε https://www.eventora.com/el/Events/sxoleio-toyrismoy-ontour-korinthias

Το loutrakiblog.gr είναι χορηγός επικοινωνίας

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε και το πρόγραμμα