Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

H πρόταση του Θοδωρή Πέτρου που έφερε στο επίκεντρο της συζήτησης τους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Η πρόταση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Πέτρου Θοδωρή, έφερε στο προσκήνιο την πόλη των Αγίων Θεοδώρων και έγινε αφορμή για να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ.Πέτρου έφερε προς ψήφισμα μία πρόταση (η οποία ψηφίσθηκε από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, για να συζητηθεί αρχικά με αιτιολόγηση το κατεπείγον του θέματος, λόγω της καταστροφής που υπέστη το ήδη υπάρχον γήπεδο).

Να επισκευασθεί σύντομα το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων που δυστυχώς λόγω των πρόσφατων πλημμυρών καταστράφηκε ολοσχερώς. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος κ. Γκιώνης εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Υπουργείο, ύψους 250.000 για την επισκευή του.

Στη συνέχεια ο κ. Πέτρου πρότεινε να φτιαχτεί μελλοντικά στους Αγίους Θεοδώρους ένα αθλητικό κέντρο, με γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλλεϋ και με όλες τις υποδομές που χρειάζεται ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο (αποδυτήρια κλπ). Μίλησε ακόμη και για την κατασκευή νέου Λυκείου, ώστε τα παιδιά του Γυμνασίου να μην συστεγάζονται με τα παιδιά του Λυκείου.

Ο Δήμαρχος συμφώνησε να δρομολογηθούν, να γίνουν οι μελέτες και να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση. Αυτό θα χρειαστεί καιρό, αλλά να το κάνουμε είπε. Αρχικά όμως πρέπει να επισκευαστεί άμεσα το υπάρχον γήπεδο.

Ολοι μαζί να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά! Να συνεργαστούμε για το καλό όλων μας. Οπου μπορούμε να βοηθήσουμε και μείς !είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτρου

Σχόλιο LB Μια σοβαρή πρόταση από ένα νέο και μορφωμένο άνθρωπο που αξίζει να υλοποιηθεί.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εξυπακουεται ότι πρεπει να υλοποιηθει ο κύριος Θοδωρης ΠέτρουΕίναι ο καλύτερος στο δημοτικό σημβουλιο με ήθος και συμπεριφοράΕνώ κάποιοι άλλοι συμβουλοι αντιδημαρχοι για τα μπαζα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog