Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

O Aντιδήμαρχος Πολιτισμού ….ξέχασε τους Αγίους Θεοδώρους …φέτος τα Χριστούγεννα

- Advertisement -

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαθανασίου στην τοποθέτησή του είπε πως ειμαστε ένας τουριστικός προορισμός και υπερασπίστηκε αυτή την άποψη με θέρμη.

Στη συνέχεια μίλησε για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων θεοδώρων και κάλεσε τους πάντες (και όλη την αντιπολίτευση) να παραστούν και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις τους δήμου για να δώσουμε χαρά κυρίως στα παιδιά, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Όλα καλά μέχρι εδώ και συμφωνούμε.

Μόλις δημοσιεύθηκε το πρόγραμμα όμως των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου με έκπληξη διαπιστώσαμε πως ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παπαθανασίου….ξέχασε τους Αγίους Θεοδώρους..

Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων με εκδηλώσεις στο Λουτράκι, την Περαχώρα αλλά όχι στους Αγίους Θεοδώρους …

Για μην λέμε (λέτε) “ένας δήμος για όλους” κ. Παπαθανασίου…

 

FLYER%2BLOYTRAKI%2B1%2Bcopy

FLYER%2BLOYTRAKI%2B2%2Bcopy

FLYER%2BLOYTRAKI%2B3%2Bcopy

FLYER%2BLOYTRAKI%2B4%2Bcopy

Στις 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μία και μοναδική εκδήλωση για τα παιδιά των Αγίων Θεοδώρων. Με λίγα λόγια, πληθώρα εκδηλώσεων στο Λουτράκι και την Περαχώρα, αλλά όχι στους απομακρυσμένους Αγίους Θεοδώρους.

 

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμ τόσο του κόβει !!!!!Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του Σάκη!!!!!!Μα καλά σε ένα τόσο σημαντικό πόστο αντιδήμαρχος ο Παπαθανασίου ;;;;;ςΜε ποιες ικανότητες;;;;;ελεος

  2. Ρε πονηρέ 1725 για πες μα ποιος είσαι και θα πω εγώ του δημάρχου να σε κάνει αντιδήμαρχο !!ετσι στο ανώνυμο δεν μπορώ να σε βοηθήσω !!οι εκλογές πέρασαν ο λαός του Λουτρακιου αποφάσισε ,αντιδήμαρχους έχουμε γιατί μου ανχωνεσε ?!Φαε τους κουραμπιομελομακαρονιες σου φάε την γαλοπούλα σου και άσε τον Σακη να κάνει τον αντιδήμαρχο !!οταν με το καλό αλαξει ο δήμαρχος να σε κάνουν εσένα αντιδήμαρχο !!αν και δεν βλέπω με την αντιπολίτευση που υπάρχει να αλλάξει ο δήμαρχος εκτός μόνο αν το αποφασίσει ο Γκιωνης να σταματήσει !Αντε γεια και καλές γιορτές με πέτυχες στις καλές μου λόγο του Ολυμπιακού αλλιώς θα άκουγες πολλά που κράζεις τον φίλο μου το Σακη και ένα από τα καλύτερα παιδιά της πόλης !🎄🎅🏻

    • Αντρέα Λέκκα εγώ δεν αμφιβάλλω ότι ο Σάκης μπορεί να είναι από τα καλύτερα παιδιά τηςπόλης, ωστόσο χωρίς να έχω διάθεση να τον κράξω εκτιμώ ότι δε μπορεί να ανταποκριθείσε αυτό το πόστο. Δικαίωμα του καθενός είναι να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του.Εγώ θεωρώ ότι είναι ακατάλληλος γι’ αυτή τη θέση! ΥΓ:Είμαι ο 15:36.

  3. Σεβαστή η γνώμη σου φίλε !!οπως είδες έβαλα χέρι στον άλλον που λέει για τον Σακη !!και το ίδιο θα έκανα για οποιοδήποτε οταν χαρακτηρίζει ετσι κάποιον !!Κανει τον πονηρό ανωνυμα και τολμά να χαρακτηρίζει ανθρώπους !!Εγω φίλε λέω την γνώμη μου πάντα επώνυμα ώστε εσυ και ο καθένας να μπορεί να μου κάνει κριτική !!Ο άλλος που γραφει ανωνυμα για τον Σακη και τον κάθε Σακη τι ικανοποίηση πέρνει η ευχαρίστηση ??Μαζοχα είναι ?Ουτε ποιος είναι ξέρει κανείς ουτε θα του πει κάποιος αύριο στο DaAlma που θα πάει για καφέ μπράβο ρε Βαμβακούλα που την είπες τον Σακη η θα του ζητήσει εξηγήσεις ??Το πιάνεις αδερφε το σκεπτικό μου !Φοβασε ντρεπεσε να πεις κάτι επώνυμα ?Μην το πεις Μην σχολιάσεις !το ίδιο είναι πεις δεν πεις κάτι αφού δε θα μπορείς να δεχτείς κριτική !!Τελος πάντων όπως έχω πει δεν ασχολουμε με ανώνυμους εκτός αν ξεφύγει κανείς και θέλει χέρι 💪👍

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog