Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ .. Μετανάστες απέκλεισαν την Παλαιά Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου

- Advertisement -

Την Δευτέρα το πρωί 16 Δεκεμβρίου 2019, ομάδα προσφύγων που φιλοξενουνται στο ξενοδοχείο Ηλιόχαρη των Αγίων Θεοδώρων, προχώρησαν στο κλείσιμο της Παλαιάς Εθνικής οδού, εντελώς ξαφνικά και απροειδοποιητα. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση αλλά και ταλαιπωρία για όσους διασχίζουν την Παλαια εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου. Τα αιτήματα τα οποία τους οδήγησαν στη κίνηση τους αυτή ειναι οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, και καλύτερο φαγητο. Τελικά οι Πρόσφυγες αποχώρησαν απο το σημείο λίγο μετά τις 1.30 το μεσημέρι.

 

atnews.gr/

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γνωστός και μη εξαιρετέος για την ανορθογραφία του και αμορφωσιά του αριστερός μας έβριζε εδώ με εκφράσεις όπως “γ@μω την ανθρωπιά σας” επειδή δεν τους θέλαμε, και μας διαβεβαίωνε πως θα είναι μόνο Σύρες μητέρες με τα μικρά παιδιά τους. Είδατε εσείς τέτοιες στο ξενοδοχείο? Άρα δεν είμαστε εμείς ρατσιστές, αλλά αυτοί ψεύτες και απατεώνες με μοναδική επιθυμία το κέρδος από τους μετανάστες. Όμως άτομα του συναφιού του επιτέθηκαν στον Σπύρο Ράτη με ακατονόμαστες εκφράσεις γραμμένες σε τοίχους, ακριβώς επειδή εξέφρασε τις αντιρρήσεις του περί του ποιοί θα είναι, πόσοι θα είναι και πόσο θα μείνουν.

  2. Σε λίγο θα μας ζητάνε διαβατήριο για να περνάμε ,όπως κάνανε στο Κιλκίς που ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ. Καθίστε και θα δείτε όλοι που οδηγεί η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΟΧΗ !!!!Κανένας δεν θέλει να τους κυνηγάει αλλά αν δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί τότε τα μπγαλάκια τους και πίσω στις πατρίδες τους . Κανένας δεν τους πετάει στο δρόμο, να πάνε πίσω εκεί που γεννήθηκαν και εκεί να κλείνουν δρόμους διεκδικόντας κάθε δικαίωμά τους .

  3. 11:44 τα έχεις χαμενα;Ο Μητσοτακης είναι πρωθυπουργός με τον Μητσοτάκη ήρθαν άλλοι 1000 στην Κόρινθο δεν έχεις καταλάβει τιποτα;Τα ίδια κάνει χαμπάρι δεν έχεις παρει;Στην Σπάρτη ποιος τους πήγε ο Τσιπρας;Διαδήλωση στην Αθήνα πότε εκαναν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog