Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στα χέρια του Σκορδούλη η ζώνη του ΜΜΑ

- Advertisement -

Είναι γεγονός! Ο Κωνσταντίνος Σκορδούλης από ΜΜΑ Κόρινθος κατέκτησε πανηγυρικά τη ζώνη της Ομοσπονδίας του ΜΜΑ.  Αδιαμφισβήτητα, μέχρι στιγμής ο πιο καταξιωμένος αντίπαλος του Σκορδούλη, είχε βλέψεις να επιστρέψει τη ζώνη στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Γιαννακίδης, για να αναφερθούμε εν συντομία στο βιογραφικό του, είναι ένας ξακουστός και καταξιωμένος αθλητής με αγώνες στην Αγγλία και αντίπαλος προς αποφυγήν για τους Έλληνες συναθλητές του.  Όμως, στις 15 Δεκεμβρίου του 2019 στο THROWDOWN 5, στην Αθήνα στο στάδιο Μπαμπις Χολιδης ο Σκορδούλης φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών μας και ήρθε αντιμέτωπος με τον Γιαννακίδη μέσα στο οκτάγωνο κλουβί, με έπαθλο τη ζώνη της Πανελληνίας Ομοσπονδίας ΜΜΑ στα -66 kg.

 Απ’ το ξεκίνημα του ο αγώνας φάνηκε ότι θα παιχτεί στην λεπτομέρεια, όπως και έγινε. Ο αγώνας είχε τρανταχτά χτυπήματα, αξιοζήλευτες παλαιστικές τεχνικές και ανατροπές που εξίταραν το κοινό που παρευρέθηκε.  Μετά από τρεις γύρους σκληρής μάχης αναδέχθηκε από τους κριτές νικητής ο Σκορδούλης. Με ομόφωνη απόφαση, τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν τα δυο υπερθεαματικα takedown, κατά τα οποία ο αθλητής μας σήκωσε τον αντίπαλο του, στον αέρα, πιο ψηλά από το οκτάγωνο κλουβί και τον προσγείωσε στο έδαφος συνθλίβοντας τον.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι προσφάτως, όλοι οι πρωταθλητές του ΜΜΑ προέρχονταν είτε από την Αθήνα είτε από την Θεσσαλονίκη. Συνεπώς, ο Σκορδούλης όχι μόνο κέρδισε, όχι μόνο τίμησε την σχόλη ΜΜΑ Κόρινθος αλλά έφερε και τη ζώνη στην Κόρινθο. Σ αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια το πλήθος που παρευρέθηκε στο στάδιο για να υποστηρίξει το Σκορδούλη και ήταν ο συντελεστής που τον εμψύχωσε στις δύσκολες στιγμές του αγώνα.

Οι αναγνώστες μπορούν να βρουν φωτογραφικό υλικό και βίντεο του αγώνα επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας στο Facebook ‘MMA Korinthos’. “

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog