Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το συγκινητικό “αντίο” του Ανδρέα Μικρούτσικου στον αδερφό του Θάνο

- Advertisement -

«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», έγραψε στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ δημοσίευσε μία παλαιότερη φωτογραφία του αγαπημένου του αδελφού.

Ο Θάνος Μικρούτσικος υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Ο θάνατός του, βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο.

Θάνος Μικρούτσικος: Το «αντίο» του Ανδρέα
Φίλοι, γνωστοί αλλά και απλός κόσμος, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου, μέσα από σχόλια που έγραψαν κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Θάνος Μικρούτσικος, είχε μιλήσει για τη σχέση του με τον αδελφό του, Ανδρέα. Με υπερηφάνεια είχε μιλήσει και ο γνωστός παρουσιαστής για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.

Ποιος ήταν ο Θάνος Μικρούτσικος
Ο Θάνος Μικρούτσικος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1947. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές του σε μικρή ηλικία στη Φιλαρμονική Εταιρεία Πατρών και στο Ελληνικό Ωδείο (πιάνο, θεωρία, αρμονία). Ακολούθησαν οι σπουδές και η αποφοίτηση του από το Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα μελέτησε αρμονία , αντίστιξη, φούγκα και σύνθεση με τον καθηγητή-συνθέτη Γ.Α. Παπαϊωάννου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog