Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

 Η Soccer Stars και το Sportcamp ταξιδεύουν στην Ολλανδία για την μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία!!!

- Advertisement -

Τί είναι το Pro Soccer Tour Holland;

Αυτόν τον Αύγουστο, η Soccer Stars διοργανώνει σε συνεργασία με το Sportcamp το Pro Soccer Tour Holland, μία μοναδική αθλητική εμπειρία στην Ολλανδία, ένα ταξίδι που συνδυάζει  το ποδοσφαιρικό camp και φιλικούς αγώνες με ομάδες του εξωτερικού σε εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών! Οι μικροί ποδοσφαιριστές θα έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο του γνήσιου ολλανδικού ποδοσφαίρου!

 

Ποια είναι η Soccer Stars Academy;

Η Soccer Stars Academy ιδρύθηκε και ξεκίνησε την δραστηριότητα της τον Ιούλιο του 2015 και αποτελεί μία καινοτόμο Σχολή Ποδοσφαίρου. Η Ακαδημία διεξάγει εξειδικευμένες προπονήσεις σε νεαρούς λάτρεις του αθλήματος στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Sportcamp, στο Λουτράκι.

Η Ακαδημία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα της Ολλανδικής Προπονητικής Μεθόδου που ονομάζεται Total Soccer Method και αποτελεί την επίσημη Ακαδημία TSM στην Ελλάδα. Στην ουσία, ειδικεύεται στην εκμάθηση ατομικών δεξιοτήτων μέσα από προπονήσεις σε μικρά γκρούπ ποδοσφαιριστών σύμφωνα με την πυραμίδα της TSM.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητοί συντάκτες του άρθρου, καταρχάς οι φωτογραφίες δεν είναι από το sportcamp και κατά δεύτερον τι θέλει να πει το άρθρο; Να φέρουμε τα παιδιά μας; Αν ναι πότε; Θα γίνει κάποια επίδειξη – τουρνουά; Αν ναι πότε; Πείτε μας μην μας το κρατάτε κρυφό. Καλή χρονιά

    • Καλησπέρα αγαπητέ/ή φίλε/η και καλή χρονιά με υγεία ! το παραπάνω άρθρο αποτελεί Δελτίο Τύπου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες καλώντας απευθείας στο sportcamp

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog