Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:ΒΟΜΒΑ από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Στον “αέρα” το δημοτικό συμβούλιο

- Advertisement -

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου μας δεν θα παραστούν στις   σημερινές δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η παράταξη που ασκεί διοίκηση πρέπει να αντιληφθεί ότι οφείλει  να σεβαστεί  τον ρόλο όλων όσων έχουν την εντολή να ασκούν έλεγχο.

Θέματα μείζονος σημασίας  πρέπει να παύσουν να συζητούνται πρόχειρα και στο παρά πέντε, όπως γίνεται μέχρι τώρα.

Κυβερνησιμότητα δεν σημαίνει, σε καμία περίπτωση, ασυδοσία, ανακολουθία  και ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής.

Αυτό  πρέπει να το αντιληφθούν όλοι.

 

Οι επικεφαλής των Παρατάξεων της αντιπολίτευσης

Μαρία Πρωτοπαππά

Κωνσταντίνος Λογοθέτης

Ιωάννης Καραπανάγος

Κωστής Ζερβός

Δημήτρης Βασιλείου

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτοί θέλουν να παρουσιάσουν τον Γκιώνη ως αυταρχικό, σχεδόν ως δικτάτορα. Η Μαρία έχει πλέον εκτραχυνθεί και αποθρασυνθεί. Ούτε την ηλικία της την ίδια δε σέβεται πλέον.

  2. Είσαστε όλοι μαζί για τον γάιδαρο καβαλα μιλάμε. Και άιντε οι καινούργιοι, έχουν άγνοια αντε κ η κυρά_μαρω είναι ως συνήθως στην κοσμαρα της με πλήρη άγνοια… Εκείνος ο προφεσορας ο Λογοθέτης? Που έχει κάνει κ δήμαρχος, τι κάνει?Ντροπή τους…. Απαράδεκτοι κ επικίνδυνοι όλοι τους. Jole7

  3. Λίγο πρίν το τέλος του 2019 εμείς θα αναπολούμε τις μέρες ΠΑΥΛΟΥ όταν θα αναζητούμε ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.Δυστυχώς οι νέες γενεές δημάρχων αλλά και αντιπολιτευομένων είναι ……απλά για το γαίδαρο καβάλα !!!

  4. Πολύ δίκιο ο 12:09. Την εποχή του Παύλου είχαμε σοβαρή εκπροσώπηση και σοβαρές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.Πάντα είχαμε “γελοτοποιούς” αλλά δεν ήταν ο κανόνας όπως τώρα, τότε ήταν η εξαίρεση. Σήμερα δυστυχώς για τον Δήμο μας έχουμε εκλέξει ότι πιό φαιδρό διαθέτει το Λουτράκι με την λογική των μεγάλων σογιών.Ποτέ κανένας μας δεν σκέφτηκε με γνώμονα τα παιδιά του και την λογική ότι πρέπει να παραδώσουμε σ’ αυτά ένα καλύτερο Δήμο για να μείνουν και να δημιουργήσουν. Εμείς και οι γελοίες επιλογές μας διώχνουν την νεολαία μας και μετά παραπονιόμαστε που μετατρεπόμαστε σε γεροντική πολιτεία !!!!Εμείς και οι γελοίες επιλογές μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog