Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Στοχοποιήθηκε ξανά ο Γιάννης Πανούσης;

- Advertisement -

Ο Γιάννης Πανούσης πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρισκόταν  σε ευθεία σύγκρουση με τον Τσίπρα και το Μέγαρο Μαξίμου .Αιτία οι καταγγελίες του μέσω εφημερίδων για απειλές κατά της ζωής του από πολιτικούς που είχαν σχέση με τρομοκράτες!

Οτι είχαν ευθέως σχέσεις με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων έλεγε το 2015 ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και “έδείχνε” ευθέως προς δύο βουλευτές και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ηταν οι άνθρωποι που μαζί με τους τρομοκράτες και τους ποινικούς απειλούσαν όπως έλεγε τη ζωή του.
Στην εφημερίδα Τα Νέα ο Γιάννης Πανούσης ελεγε χαρακτηριστικά για την “προτροπή” του Μαξίμου να προσφύγει στη Δικαιοσύνη: “Δεν ξέρω γιατί το κάνει ο Τσίπρας, αφού ο ίδιος γνωρίζει περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Έχει ενημερωθεί”.
Μάλιστα μιλώντας με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστου ο κ. Πανούσης συμπλήρωνε με νόημα: “Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον Τσίπρα. Εγώ προσπάθησα να κρατήσω το θέμα σε πολιτικό επίπεδο, γι αυτό και πήγα σε συμβολαιογράφο όπου και παρέδωσα όλα τα στοιχεία. Εκείνος θέλει τη δημοσιότητα. Θα την έχει. Εκτιμώ ότι μόνο ένας λόγος δικαιολογεί αυτή τη στάση. Αυτούς τους 2-3 θέλει να τους “σεντράρει”.

Σε ό,τι αφορά στον αριθμό των στελεχών εντός του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν σχέση με την τρομοκρατία ο κ. Πανούσης απαντούσε ξεκάθαρα ότι ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από 2-3: Βεβαίως, είναι και άλλοι που έχουν μια πλάγια, πιο χαλαρή σχέση. Έχω στοιχεία και για αυτούς”.
Όσο για το γιατί είχε στοχοποιηθεί και πως προέκυπτε η σχέση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία ο κ. Πανούσης απαντούσε πως στοχοποιήθηκε μετά την αδυναμία της κυβέρνησης να υλοποιήσει τα υπεσχημένα από τους “τρεις” σε τρομοκράτες κατά τις αλλεπάλληλες επισκέψεις και επαφές που είχαν μεταξύ τους. Αυτά τα υπεσχημένα θα συμπεριλαμβάνονταν όπως έλεγε ο κ. Πανούσης στο νομοσχέδιο Παρασκευόπουλου.
Μάλιστα σύμφωνα με Τα Νέα ο κ. Πανούσης είπε ότι όταν δεν τηρήθηκαν όσα είχαν υποσχεθεί για τον Ξηρό τα έριξαν όλα επάνω του. “Τους είπαν ότι εγώ είμαι ο κύριος υπεύθυνος για τη μη ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Από εκείνη τη στιγμή και πέρα αυτές οι ομάδες με στοχοποίησαν. Υπάρχουν καταγραφές που είναι σε γνώση μου όπου ακούγονται να λένε ότι “θα τον σκοτώσουμε τον Πανούση”.”
Για όλα αυτά έλεγε ο κ. Πανούσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ενημερωμένος προ τετραμήνου από τον επικεφαλής της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη.

Αυτά εν ολίγοις συνέβαιναν τότε με το Γιάννη Πανούση ,τις πειλές κατά της ζωής του και ποιους «έδειχνε» ως τρομοκράτες μέσω ΜΜΕ

Χθες, 1 Ιανουαρίου 2020, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου σε ιστοσελίδα, αναφέρθηκε η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο ιδιοκτησίας του πρώην υπουργού, στο Λουτράκι

Δείτε περισσότερα

ΣΟΚ!Τηλεφώνημα για βόμβα στο ξενοδοχείο ”Aχίλλειον”στο Λουτράκι!

Συναγερμός :Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Λουτράκι

Φωτορεπορτάζ :Τηλεφώνημα για βόμβα στο ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ

Λουτράκι: Λήξη συναγερμού …. Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα…(αποκλειστικές εικόνες)

5 χρόνια μετά , ερωτηματικά εγείρονται. Μια απλή και τυχαία φάρσα ή στοχοποιήθηκε εκ νέου ο Γιάννης Πανούσης; 

Αναμένεται να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση από την έρευνα της Αστυνομίας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog