Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Η Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορα για να έρθουν όλοι οι μετανάστες

- Advertisement -

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου: Όχι στις κλειστές δομές, να ανοίξουμε τα μυαλά μας και τα σύνορά μας.

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ντροπή σας σκουπίδια, ανθέλληνες! Εδώ είναι η Ελλάδα μας, η πατρίδα μας! Όσο και ανπροσπαθείτε δε θα σας περάσει!ΥΓ: Θα έρθουμε και θα τρέμει η γη! Το ορκιζόμαστε στα ιερά κόκκαλα των προγόνων μας!

  2. Ασφαλώς και δεν υφίσταται, γιατί χωρίς σύνορα πως θα επιβάλεις φορολογίες; Τί ορίζει μετά δικούς σου πολίτες ή ξένους; Ρε παιδιά, δεν βλέπετε ποιος στέκεται δίπλα της, που έχει ανελιχθεί πανύψηλα στην ιεραρχία του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Ράιχαρντ Χάιντριχ στα ες-ες; Όσο έτρεμαν τον έναν τότε, τρέμουν και τον άλλον τώρα. Να χάσει την θέση της δηλαδή η κακομοίρα; 6,5 χιλιάρικα είναι αυτά συν 70% αφορολόγητο. Δεν είδατε πως κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι του δίπλα της ο μάλλον πλέον δεύτερος στην ιεραρχία πίσω από τον φύρερ Άλεξ; Αν τολμήσει η βουλευτής, ας διαφωνίσει μαζί του, να δούμε ποια κατάληξη θα έχει μετά μέσα σε αυτό το…εθνικοσοσιαλιστικό Ελληνικό εργατικό κόμμα.

  3. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ !!! ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ … ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog