Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ: Απίστευτη αντίδραση – Χτύπησε τον πατέρα του με τη ρακέτα (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Ξέσπασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το χαμένο πρώτο σετ από τον Νικ Κύργιο, σε αγώνα για το ATP Cup που διεξάγεται στην Αυστραλία.

Ο Έλληνας τενίστας αμέσως μετά την απώλεια του πρώτου σετ (το οποίο έχασε με 9-7 στο τάι μπρέικ) ξέσπασε με μανία στη ρακέτα του, αλλά χτύπησε και τον πατέρα του, που καθόταν στον «πάγκο» που χρησιμοποιείται στο ATP Cup για να κάθονται οι προπονητές.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς έμεινε να τον κοιτάζει απορημένος και στη συνέχεια, πιάνοντας το χτυπημένο χέρι του, έφυγε από τον πάγκο, εμφανώς ενοχλημένος από την ενέργεια του Στέφανου Τσιτσιπά.

 

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο (1-2 σετ) ήταν άνευ βαθμολογικής σημασίας, καθώς η μεν Ελλάδα έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του ATP Cup, η δε Αυστραλία έχει περάσει ήδη στους «8».

Όπως και να ‘χει, το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με τον Νικ Κύργιο να κερδίζει το πρώτο σετ 7-6 (9-7 στο τάι μπρέικ), τον Στέφανο Τσιτσιπά να ισοφαρίζει σε 1-1 σετ επίσης κερδίζοντας 7-6 (7-3 στο τάι μπρέικ) και τον Ελληνοαυστραλό να επικρατεί στο τρίτο και τελευταίο σετ, πάλι με 7-6 (7-5 στο τάι μπρέικ).

Πηγή: iefimerida.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog