Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Kόρινθος: Mάνα μαχαίρωσε τη 17χρονη κόρη της και τον εν διαστάσει σύζυγό της

- Advertisement -

Απίστευτο είναι το τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην Κόρινθο.

Συγκεκριμένα τις απογευματινές ώρες 17χρονη κοπέλα έφτασε συνοδευόμενη από την 42χρονη μητέρα της στο Νοσοκομείο Κορίνθου και έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.

Η κοπέλα ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr ότι μαχαιρώθηκε, “κάπως” κατά λάθος. Η μητέρα της επίσης απέκρυψε ότι η ίδια μαχαίρωσε το παιδί της.

Οι γιατροί περιέθαλψαν την κοπέλα διακομίζοντάς την άμεσα στο χειρουγείο, διότι το τραύμα από το μαχαίρι ήταν βαθύ, άγγιξε την ουροδόχο κύστη και είχε προκαλέσει αιμορραγία.

Στη συνέχεια η μητέρα κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση. Για κατέθεση κλήθηκε και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με την 42χρονη αλλά όταν συνέβη το περιστατικό ήταν στο σπίτι.

Τελικά αποκαλύφθηκε ότι η 42χρονη μητέρα μαχαίρωσε το ίδιο το παιδί της. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ είχαν τελειώσει οι καταθέσεις των γονιών, η 42χρονη έβγαλε από την τσάντα της , το ίδιο μαχαίρι και επιτέθηκε στον πρώην σύζυγό της, τραυματίζοντάς τον στο θώρακα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, με τραύμα 1,5 εκαστοστού στο θώρακα. Οι γιατροί έραψαν την ουλή και ο άνδρας με δική του πρωτοβουλία έφυγε.

Η μητέρα κρατείται  με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της 17χρονης, το μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutrakiblog.gr  στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8- ναρκωτικά δισκία.

 

Η 17χρονη κοπέλα νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία της…

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog