Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κώστας Παντελέου: Φτιάχνουμε τον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου. Στην Καραϊσκάκη το έργο έγινε με αυτεπιστασία

- Advertisement -

Απαντήσεις έδωσε ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου κ. Παντελέου Κώστας στα ερωτήματα της αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με το δρόμο πίσω από τον Αγιο Φανούριο, είπε ότι “θα το δούμε άμεσα, αύριο το πρωί”

Αναφορικά με το Πνευματικό Κέντρο και την Καραϊσκάκη, απάντησε πως στο πνευματικό κέντρο, στην είσοδο της μουσικής σχολής, γίνεται ανάπλαση του χώρου

Για την Καραϊσκάκη (απέναντι από τον Ιερό Ναό της Παναγίας) είπε ότι φτιάξαμε ένα καθιστικό.Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, γίνεται με αυτεπιστασία.

 

 

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητή δημοτική αρχή στην οδό Καραϊσκάκη στο ύψος του κέντρου υγείας με το περιβόητο “βουναλακι” (Που έφτιαξε επίτηδες ο ιδιοκτήτης για να εκβιάσει καταστάσεις) τι θα γίνει(?) , κινδυνεύουμε καθημερινός λόγω έλλειψης ορατότητας !!!

  2. Αγαπητέ 09.12 το βουβάλι σε ενωχλει και κινδυνεύεις;η παρακείμενη οδός που διακόπτεται και δεν καταλήγει όπως όλες στην Ελ.Βενιζελου δεν σ’ ενοχλεί;;το ότι η ευθεία της Καραϊσκάκη πέφτει ακριβώς πάνω σε οίκημα δεν σε ενωχλει;; Να είσαι αντικειμενικός όταν αναφέρεσαι στο συγκεκριμένο σημείο.

  3. Κύριε Παντελαιου.Θα ήταν πιο εποικοδομητικό να είχατε απαλλοτριώσει όπλο τον χώρο μπροστά από την εκκλησία και να φτιάχνατε θέσεις στάθμευσης και όχι πέτρινα παγκάκια.Απο θέσεις στάθμευσης έχει ανάγκη η πόλη μας και οι προσερχόμενοι στην εκκλησια.πρασινο και παγκάκια έχει σε πολύ κοντινή απόσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog