Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημόσια συγγνώμη του Νίκου Γλέζου στο loutrakiblog.gr

- Advertisement -

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε από ολόκληρη τη συντακτική ομάδα και τους διαχειριστές του loutrakiblog.gr o Νίκος Γλέζος για τα ψευδή και συκοφαντικά σχόλιά του στην ανάρτηση του Γιάννη Λογοθέτη (Προέδρου της ΟΣΕΤΥΠ) στη σελίδα του στο facebook.

O Nίκος Γλέζος, για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι Λουτρακιώτης, υπάλληλος της Τουριστικής Λουτρακίου (ανωνύμου εταιρείας του Δήμου), απασχολείται κυρίως στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο και το Spa. Είναι επίσης ο διαχειριστής του loutrakiodusseas.blogspot.com

 

Αναλυτικά η επιστολή – δήλωση συγγνώμης του Νίκου Γλέζου

Μετά από κάποια σχόλιά μου, σε σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης,
αναφορικά σε άρθρο που είχε δημοσιευθεί, την 16/12/2019, θα ήθελα να επισημάνω, ότι πραγματικά δεν είχα καμία προσωπική πρόθεση να θίξω τους σεβαστούς διαχειριστές και συντάκτες του Loutrakiblog.gr με τους οποίους είχαμε μια θετική συνεργασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στον τομέα της ενημέρωσης, και τους εκτιμώ.

Ως εκ τούτου, θα ήθελα να τους ζητήσω δημόσια συγνώμη για τα σχόλιά μου αυτά, τα οποία γράφτηκαν εκ παραδρομής και είχαν γενικευμένο χαρακτήρα και όχι προσωποποιημένο. Ήταν μια ατυχής στιγμή από πλευράς μου, και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θίξω τους σεβαστούς συνεργάτες και φίλους, που για τόσο καιρό έχουμε συνεργαστεί μαζί στον δύσκολο τομέα της ενημέρωσης.

 

**Σημειώνεται ότι τα σχόλια αφαιρέθηκαν από τη συγκεκριμένη ανάρτηση

 

Σχόλιο LB :

H συγγνώμη του συμπολίτη μας Νίκου Γλέζου γίνεται αποδεκτή από όλους μας και τελειώνει το θέμα εδώ.

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog