Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι:Φρένο από την αντιπολίτευση στη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ

- Advertisement -

Από  δημοσίευση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που είδαμε με παλαιότερη ημερομηνία, γράψαμε λάθος ότι εγκρίθηκε η μεταγκατάσταση του ΚΤΕΛ Λουτρακίου.

Η συνεργάτιδά μας (Χαρά) που παρακολουθεί ανελλιπώς τα δημοτικά συμβούλια, μόλις είδε την ανάρτηση μας ειδοποίησε πως δεν ισχύει.

Τελικά μετά από επανέλεγχο διαπιστώσαμε ότι δεν ψηφίστηκε-εγκρίθηκε  από το δημοτικό συμβούλιο.

Την ανωτέρω παραχώρηση του δημοτικού ακινήτου για τη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ (δίπλα στο 2ο δημοτικό σχολείο Λουτρακίου) ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. 1.Φ. Θυμής – Πρόεδρος, 2.Κ. Δήμου, 3.Σ. Κορδαλή, 4.Κ. Παντελέου,5.Αθ. Παπαθανασίου, 6.Σ. Πέρρας, 7.Δ. Πρωτονοτάριος, 8.Σπ. Ράτης και 9.Αν.Σακελλαρίου.

Τη μη παραχώρηση ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. 1.Μ. Πρωτοπαππά,2.Γ. Κοντός, 3.Ευθ. Σακελλαρίου, 4.Π. Πέτρου, 5.Β. Βασιλείου, 6.Κ. Ζερβός, 7.Αλκ.Δρίτσας, 8.Χρ. Ασημακόπουλος, 9.Κ. Σταυρόπουλος, 10.Ι. Καραπανάγος, 11.Κ.Κόντη, 12.Κ. Λογοθέτης, 13.Αθ. Μουζάκης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη του τα ανωτέρω και τις διατάξεις του άρθρου 65 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 72 του ν. 4555/2018, μετά από συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του και απέχοντος του Προέδρου του Συμβουλίου της Κ. Λουτρακίου – Περαχώρας

Το δημοτικό συμβούλιο Α π ο φ ά σ ι σ ε κατά Π λ ε ι ο ψ η φ ί α

(μειοψηφούντων των δ.σ. 1.Φ. Θυμή – Προέδρου, 2.Κ. Δήμου, 3.Σ. Κορδαλή, 4.Κ.Παντελέου, 5.Αθ. Παπαθανασίου, 6.Σ. Πέρρα, 7.Δ. Πρωτονοτάριο, 8.Σπ. Ράτη και 9.Αν. Σακελλαρίου).

Τη μη παραχώρηση, αντί μισθώματος, της χρήσης δημοτικού ακινήτου, για ορισμένη χρονική διάρκεια, στο ΚΤΕΛ προκειμένου να μετεγκατασταθεί ο τερματικός σταθμός του στο Ο.Τ. 422 του σχεδίου πόλεως Λουτρακίου.

Η  απόφαση πήρε αύξοντα αριθμό 311/2019.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είστε ΟΛΟΙ ξεφτίλες εκεί μέσα.Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση.Είναι ΑΝΉΚΟΥΣΤΟ μια πόλη 1) να έχει ΚΤΕΛ μέσα στο κέντρο της με ότι αυτό συνεπάγεται σε κυκλοφοριακό χάος2) να μην μπορει να βρει ένα κατάλληλο (και όχι δίπλα σε σχολείο) μέρος για μετεγκατάσταση από τα τέλη της δεκαετίας του 80 !!!

  2. Ενα.ποδηλατοδρομιο.που.σηνδεη.τη.ν.ποσηδονια..και.των.ισμο.να.γηνει.αναπνηξη.και.να.φερη.κοσμο.στο.λουτρακη.και.να.χεραιτε.αλλα.απο.αχρηστουςανθρωπους.και.πλαπλαδες.γεινοντε.αυτα.τα.εργα.?!…..

  3. 19:02– 20:00 Μια χαρα ειναι εκει που ειναι τα ΚΤΕΛ στο κεντρο τις πολης τα πηραν ολα παο την πολη ΔΕΗ ΟΑΕΔ ΙΚΑ Α.Τ μονο το ΚΤΕΛ εχει μεινει εκει που θελουν να το ανε ειναι παρα πολλη μακρια πως θα παιρνει ο κοσμος τα πραγματα που του στελνουν πως θα πηγαινουν εκει ανθρωποι που δεν μπορουν να περπατησουν παρα πολλη εσεις λοιπον που ειστε πλουσιοι καιε χετε αυτοκινητο και λεφτα για ταξι τα λετε αυτα να φυγουν καισ την τελικη δεν θα γινει η πολη πολη φαντασμα το καταλαβατε εξαλλου στην Κορινθο τα ΚΤΕΛ μεσα στην πολη ειναι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog