Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι_Τώρα:ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς

- Advertisement -

Ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς στο Λουτράκι

Περισσότερα σε λίγο

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάτι οι σπασμένες βάρκες στο λιμάνι,κάτι οι πυροβολισμοί σε ξενοδοχείο, κάτι η πυρκαγιά,κάτι μαγαζια που γίναν γήπεδο λόγω τροχαίου,κάτι τα ισοπεδωμένα ΑΤΜ, σιγά μην έχουμε τουρισμό.Σε λίγο θα φύγουν από δω και τα βότσαλα της παραλίας.Ντροπη.Θελουμε πίσω το Λουτράκι που ξέραμε και όχι αυτό που θέλουν να το κάνουν προάστιο της Αθηνας

    • Γιατί, η Αθήνα δεν είναι Ελλάδα? Τι λες ρε άμυαλε τοπικιστή εσύ: “θέλουμε πίσω το Λουτράκι μας”. Το έχασες γιατι ψήφιζες όπως ψήφιζες τόσα χρόνια ρε χλέμπα. Αν δεν σωθεί ΟΛΗ η χώρα, τότε τέτοια θα έχουμε. Λες και ντόπιοι τα έκαναν. Από αλλού έρχονται ρε. Κατά κανόνα, από την Αθήνα πετάγονται τέτοιοι εγκληματίες κατά δω για να…λιαστούν μετά τα μεσάνυχτα.

  2. ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ.ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΤΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ .

  3. ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ .. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

    • Τι ξεφούρνισες ρε άσχετε? Δεν ζεις στην Ελλάδα εσύ? Αν ο φύλακας σηκώσει όπλο εναντίον αλλοδαπού ή γύφτου παρανόμου, κι αν είναι σαν αστακός οπλισμένος ο άλλος, θα τον πουν ρατσιστή ή φασίστα και θα έχει την κατάληξη Κορκονέα. Με τρία παιδιά, 30 χρόνια φυλακή. Εσύ θα πήγαινες φύλακας ρε? Καλά σε ρώτησε ο άλλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog