Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μακελειό στη Βάρη: Δύο νεκροί και μία τραυματίας

- Advertisement -

Τέσσερις οπλισμένοι άνδρες εισέβαλαν το απόγευμα της Κυριακής σε ταβέρνα

Δύο άτομα τραυματίστηκαν θανάσιμα και μια γυναίκα ελαφρά το απόγευμα σε ταβέρνα της Βάρης, όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστους.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα θύματα γευμάτιζαν στην ταβέρνα της περιοχής με τις οικογένειές τους, όταν ξαφνικά εισέβαλλαν στον χώρο τέσσερα άτομα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους.

Οι δύο άνδρες, ένας από την Σλοβενία και ένας από το Μαυροβούνιο και η γυναίκα διακομίστηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο των δύο ανδρών, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται με τραύματα στα πόδια.

Ολα ξεκίνησαν περίπου στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής, όταν τέσσερα άτομα εισέβαλαν με πυροβόλα όπλα στη γνωστή ταβέρνα «Βοσκοπούλα» στα Βλάχικα της Βάρης.

Οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, άνοιξαν πυρ εναντίον δύο ατόμων που εκείνη την ώρα έτρωγαν μαζί με τις οικογένειές τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός από τα πυρά των κουκουλοφόρων έπεσε ένας άνδρας από την Σλοβενία.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών των θυμάτων και όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε πανικός σε θαμώνες και εργαζόμενους στην ταβέρνα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για «συμβόλαιο θανάτου» στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Αμέσως μετά τους πυροβολισμούς οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

 

 

 iefimerida.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog