Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δύσκολη Νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα (φωτο-video)

- Advertisement -

Δύσκολη νίκη για την ομάδα γυναικών του τμήματος πετοσφαίρισης του Ποσειδώνα Λουτρακίου ενάντια στην Ολυμπιάδα Πατρών, στο εντός έδρας παιχνίδι που έγινε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Λουτρακίου.

Η ομάδα της Πάτρας αγωνίσθηκε σκληρά έχοντας ιδιαίτερο αγωνιστικό κίνητρο, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την τελευταία τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στην τοπική κατηγορία.

Τα κορίτσια του Τάσου Σακελλαρίου αγωνίσθηκαν επίσης σκληρά και το αποτέλεσμα τις δικαίωσε. Αγωνίζονται με σκοπό την επίτευξη του στόχου τους που είναι μια θέση στην τετράδα και συμμετοχή στα play off του πρωταθλήματος.

Την 13η αγωνιστική, την ερχόμενη Κυριακή στις 26 Ιανουαρίου 2020 η ομάδα του Ποσειδώνα, αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα ΑΛΚΥΩΝ του Ναυπλίου

Η ομάδα του Ποσειδώνα επικράτησε με 3-1 σετ

έπαιξαν οι

Σπυριδούλα Σκλήρη (Αρχηγός) Αναστασία Βατουσιαδη Λία Μιχαλά Αγγελική Καραβούλη Κωνσταντίνα Πετροπούλου Σωτηρία Μπρεζετού Ελισάβετ Καραβούλη Ολυμπία Τσολακοπουλου Άννα Γλυκοφρύδη Μαρία Παντελέων Μαρία Κοκολογιάννη Σοφία Λυκοπούλου Δήμητρα Θώδη Κατερίνα Γκίκα Γεωργία Κοσυβάκη

Προπονητής Τάσος Σακελλαρίου

Βοηθός Γιώτα Δέδε

 

https://www.facebook.com/poseidonloutrakivolley/videos/792304611244109/

 

https://www.facebook.com/poseidonloutrakivolley/videos/2576788899219902/

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog